Fotbal Câinele unui fotbalist de la FCSB a atacat un copil în parc
Data publicării:
O fetiță în vârstă de șapte ani a suferit câteva zgârieturi.

Fetiță de șapte ani, speriată de câinele lui Edjouma

O fetiță în vârstă de șapte ani a fost atacată de un câine într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei și a fost ușor rănită, fără a fi nevoie să fie transportată la spital.

Se pare că animalul, un pui de doberman, îi aparține jucătorului echipei FCSB, Malcom Edjouma. Câinele era plimbat fără lesă și botniță la momentul respectiv.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că animalul aparține jucătorului „roș-albastru”. Incidentul s-a produs în Parcul Plumbuita 1, unde câinele era plimbat de partenera fotbalistului. Animalul, de aproximativ șase luni, s-a apropiat de fetiță, fără a avea intenția, totuși, de a o mușca, doar că aceasta a căzut și a suferit câteva zgârieturi. Ea a primit îngrijiri de la Ambulanță, dar nu a necesitat transportul la spital.

Francezul Malcom Edjouma, în vârstă de 27 de ani, face parte din echipa celor de la FCSB din 2022.

„Ieri, 10 septembrie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 14.30,  cu privire la faptul că, în zona unui loc de joacă, din Sectorul 2, o minoră ar fi fost atacată de un câine de talie mare. Polițiști din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă și botniță”, a transmis, miercuri, Poliția Capitalei.

„Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. Ulterior, la adresa menționată s-a prezentat și deținătorul câinelui, un bărbat de cetățenie străină. Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecția Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun”, au mai transmis aceștia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea de către proprietarul/deținătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei”, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi, au mai scris cei de la News.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel