Fotbal Când va fi adus un nou antrenor la Rapid? Victor Angelescu a explicat următorii pași ai giuleștenilor
Data actualizării:
Data publicării:
Victor Angelescu a anunțat cine va sta pe banca celor de la Rapid, până la finalul sezonului, după ce clubul giuleștean s-a despărțit de antrenorul italian, Cristiano Bergodi.

Oficialii Rapidului nu se grăbesc. Încheie sezonul cu interimarii pe bancă

După patru înfrângeri din tot atâtea partide în play-off, se pare că oficialii giuleșteni nu se grăbesc în ceea ce privește alegerea unui tehnician pe banca Rapidului. Rapidiștii caută un nou antrenor principal, însă acesta nu va fi adus în Giulești până la finalul actualului sezon. Victor Angelescu a anunțat că echipa vișinie va fi condusă de Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț, în cele șase etape rămase.

Vor rămâne Lobonț și Iencsi, nu știu ce să vă spun mai mult... Vor rămâne până la finalul sezonului, mai avem șase meciuri, după care vom vedea!

Vom vedea ce rezultate vor fi. Mi se pare normal ca orice antrenor am aduce să înceapă de la zero. Nu am capitulat, avem încredere în Bogdan Lobonț și în Adrian Iencsi!

Vrem să aducem pe cineva care să ne condusă spre titlu. Nu știu dacă venirea unui nou antrenor la Rapid acum ar fi benefică”, a declarat Victor Angelescu, la Liga Digisport.

Victor Angelescu a mai declarat, de asemenea, că Bogdan Lobonț va fi noul antrenor principal de facto de la Rapid, până când clubul va găsi o nouă soluție pentru echipă.

„Bogdan a mai fost antrenor principal. Responsabilitatea va fi la Bogdan. Asta nu înseamnă că am abdicat. Vrem să începem cu un episod de la zero. Nu ar fi corect să punem pe cineva acum, să îl expunem!”, a transmis Victor Angelescu.

Mesajul oficial al clubului Rapid București

Clubul Rapid București a anunțat, marți, despărțirea de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după al patrulea eșec din tot atâtea meciuri, în play-off-ul SuperLigii. Rapid a fost învinsă, luni seară, cu 1-0 de Sepsi OSK, covăsnenii reușind să înscrie unicul gol al partidei în prelungiri, min. 90+5. După partidă, întreg stadionul din Giulești i-a solicitat demisia tehnicianului din Italia, asemenea altor ocazii, când Rapidul nu a putut să câștige. Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță, conform clubului giuleștean.

„FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off. De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi. Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță”, au transmis reprezentanții echipei Rapid București, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Cristiano Bergodi a venit la echipa din Giulești la începutul actualului sezon al SuperLigii. Antrenorul în vârstă de 59 de ani a atins 37 de meciuri pe banca vișiniilor, înregistrând 16 victorii, 12 remize și nouă înfrângeri.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel