Superliga Romaniei Care este unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga
Data publicării:
Mai mulți jucători din țara noastră sunt remarcați, după prestația excelentă din actualul sezon al Superligii.

Raul Rusescu a fost plăcut surprins de evoluția elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău, „U” Cluj consolidându-și poziția în fruntea clasamentului Superligii, cu 21 de puncte, după ce a învins FC Rapid în Giulești, scor 2-0, în a noua etapă a Superligii.

Fostul fotbalist a remarcat prestația foarte bună a mijlocașului central Ovidiu Bic (30 de ani), despre care spune că este unul dintre cei mai buni jucători de acest gen din țara noastră. De asemenea, el a ținut să îi menționeze și pe Dan Nistor (36 de ani) și Alexandru Chipciu (35 de ani), care joacă foarte bine în formația clujeană.

Raul Rusescu: „Bic îmi place la nebunie!”

„Universitatea Cluj a arătat incredibil de bine. Dacă mă iau după meciul de aseară, a jucat ca o echipă care se bate la câștigarea campionatului, nu doar pentru accesul în play-off. Nistor a pictat, nu știu dacă a greșit două pase.

Pe lângă Nistor și Chipciu, pe care îi știe deja toată lumea, am văzut un portar, Gertmonas, care face sezonul carierei. Iar Ovidiu Bic e acum unul dintre cei mai buni mijlocași din țară, nu știu dacă e vreun mijlocaș cu un sezon peste al lui, la nivel de consistență al jocului și dacă ne uităm la ce aduce echipei.

Bic îmi place la nebunie! De asemenea, Cristea are o creștere evidentă de joc, Thiam și Berto parcă joacă de-o viață împreună.”, a spus Raul Rusescu.

CITEȘTE ȘI Neluțu Sabău, antrenorul etapei. Încă doi jucători de la „U” Cluj, aflați pe lista specialiștilor

Totodată, fostul fotbalist a discutat și despre prestația celor de la Rapid, echipă care înregistrează prima înfrângere sub comanda lui Marius Șumudică din acest sezon. Rusescu este de părere că giuleștenii nu găsesc idei pe terenul de fotbal, catalogând meciul de luni seară ca fiind „cel mai slab făcut de Rapid”.

„Rapid nu găsește un sistem, o tactică, nu are idei de joc. Am înțeles că îi așteaptă pe cei doi jucători noi, Boupendza și N'Jie. Până intră ei, s-ar putea să fie târziu dacă vor continua așa.

Meciul de aseară a fost cel mai slab făcut de Rapid. Pot să mă refer chiar la întreg sezonul. Am văzut o echipă fără idei, care n-a ținut de minge, care a fost pasată, care nici măcar pe contraatac n-a reușit să-și creeze ocazii. Destule greșeli de interpretare a fazelor, Braun pe nicăieri... Rapid a jucat jalnic!”, a mai declarat Rusescu, potrivit gsp.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel