Fotbal international Carlo Ancelotti, favorit să preia naţionala Braziliei, ar putea rămâne la Real Madrid
Data publicării:
Antrenorul Carlos Ancelotti ia în calcul o prelungire a contractului său cu echipa de fotbal Real Madrid, scadent la finalul acestui sezon, anunţă mass-media italiană.

Numele lui Ancelotti a fost intens vehiculat în legătură cu preluarea postului de selecţioner al Braziliei după despărţirea de clubul spaniol, variantă confirmată inclusiv de preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CFB), care a declarat că îl aşteaptă pe tehnicianul italian la cârma Selecao începând cu Copa America 2024.

Însă acum lucrurile nu mai sunt aşa sigure ca în urmă cu câteva luni, în condiţiile în care Ancelotti nu mai este atât de convins să meargă să antreneze naţionala braziliană, scrie calciomecato.com.

"Există o mulţime de discuţii şi zvonuri, dar vă pot asigura că în acest moment mă simt grozav la Real Madrid şi nu am de gând să plec", a declarat recent Carlo Ancelotti într-un interviu pentru postul Radio Anch'io Sport.

În vârstă de 64 de ani, Ancelotti se află la cel de-al doilea său mandat la cârma echipei Real Madrid, alături de care a cucerit un titlu de campion al Spaniei şi două trofee în Liga Campionilor.

Potrivit calciomercato.com, tehnicianul italian va avea o reuniune cu conducătorii clubului madrilen la finalul sezonului pentru a discuta o posibilă prelungire a contractului, scrie Agerpres.

Jude Bellingham nu va juca pentru Anglia din cauza unei accidentări 

Mijlocaşul Jude Bellingham nu s-a antrenat marţi alături de colegii săi din echipa de fotbal a Angliei şi va reveni în Spania pentru a se recupera după accidentarea la umăr suferită pe 5 noiembrie şi care l-a împiedicat să joace în ultimele două meciuri ale lui Real Madrid, transmite EFE.

Bellingham a ajuns luni în cantonamentul echipei Angliei, de la St. George's Park, unde s-au strâns jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Malta şi Macedonia de Nord din preliminariile EURO 2024.

Medicii selecţionatei Albionului au decis că este mai bine pentru Bellingham să se recupereze complet în următoarele zile după luxaţia suferită în meciul cu Rayo Vallecano (0-0) şi a primit permisiunea de a părăsit lotul englez.

Anglia a obţinut deja biletele la EURO 2024, indiferent de rezultatele cu Malta şi Macedonia de Nord.

Bellingham a devenit al cincilea jucător care părăseşte cantonamentul Angliei după James Maddison, Callum Wilson, Lewis Dunk şi Levi Cowill, toţi cu diverse probleme medicale. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: brazilia  carlo ancelotti  fotbal  real madrid 

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel