Superliga Romaniei Caz uluitor în Superligă. Viorel Grigoroiu: În vestiar, era patronul echipei prin telefon, pe speaker. Antrenorul a vrut să îl completeze şi patronul a spus "taci, că nu ştii ce spui"
Data publicării:
Jurnalistul Viorel Grigoroiu a dezvăluit un caz uluitor de la un club din Superliga României. 

Totul a plecat de la anunţul patronului lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, privind telefoanele fotbaliştilor. Acesta a spus, la conferinţa de prezentare a antrenorului Bernd Storck, că fotbaliştii nu vor mai avea voie cu telefoanele în incinta stadionului, ci vor trebui să le lase în maşină. 

"În vestiar un singur telefon sună. Pe speaker şi toţi ascultă. Patronul! Caz real din Liga 1. Nu de la FCSB. Un alt club. Patronul pe speaker în vestiar. Se trezeşte antrenorul să completeze. Se aude din telefon "taci, că nu ştii tu". Eu pot spune nume, nu mi-e frică, dar nu pot proba şi mă trezesc că mă duc pe la tribunal. Preşedintele clubului poate confirma, dar lucrează acolo, îl dau ăia afară", a spus Viorel Grigoroiu la Liga Digisport. 

Ce a declarat Laszlo Dioszegi 

”Jucătorii s-au mirat când a vorbit domnul Storck cu ei și le-a spus că se schimbă radical lucrurile. Și antrenamentele... În fiecare dimineață, trebuie să vină jucătorii și să mănânce împreună, deci e vorba despre prânz și cină, nu va mai fi ca până acum.

Ca să nu se mai ducă unul într-o parte, altul în altă parte. Vor sta la aceeași masă, fără telefoane, fără nimic. Nu vor mai avea cu telefoanele pe parcursul zilei. Când ajung la stadion, telefonul trebuie să rămână în mașină până se urcă iar și pleacă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel