Tenis Ce cred românii că se va întâmpla cu Simona Halep. Scapă sau nu de suspendarea pentru dopaj?
Data publicării:
Simona Halep a fost suspendată pentru 4 ani din toate competiţiile, după ce a picat un test antidoping. Aceasta a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanţă interzisă. 

Din octombrie 2022, Simona Halep a fost judecată de ITIA (Agenţia pentru Integritate în Tenis) şi de WADA (Agenţia Internaţională Anti-Doping), care au decis să o suspende pentru 4 ani din toate competiţiile. 

Sportiva a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, apel care a fost judecat zilele trecute. Acum, Halep aşteaptă decizia TAS. Ea a cerut anularea pedepsei, în timp ce acuzarea a cerut o suspendare şi mai mare, de şase ani. 

Simona Halep a decis să dea în judecată compania care a făcut suplimentul contaminat, care a dus la picarea testului antidoping. 

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a recunoscut, la un an de la pornirea scandalului, că el şi echipa sa sunt vinovaţi pentru situaţia creată, deoarece ei i-au spus Simonei Halep să ia acel supliment. 

Dana Mihai, redactor şef Radio DC NEWS, a vorbit cu românii despre acest caz. Ce cred cetăţenii că se va întâmpla cu Simona Halep? Va scăpa sau nu de suspendare? 

Răspunsurile lor le vedeţi în videoclipul de mai jos. 

Youtube video image


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...

Turnee WTA Încă o mămică revine în circuitul WTA

În ultimii ani, numeroase sportive au revenit pe...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel