UEFA Europa League Ce declară antrenorul lui Paksi înainte de returul cu Corvinul. "Vrem să ne răzbunăm. Suntem echipa mai bună"
Data publicării:
Gyorgy Bognar, antrenorul lui Paksi FC, vrea victoria în returul cu Corvinul Hunedoara, din Europa League. Hunedorenii s-au impus cu 4-0 în meciul tur. 

Vicecampioana Ungariei a ratat antrenamentul oficial din cauza unor întârzieri în trafic spre Sibiu, dar antrenorul Bognar spune că nu contează pentru echipa sa, care trebuie să se răzbune pentru rezultatul din tur. 

"Dacă privim partida cu bun simţ, calificarea e deja decisă. Dar vrem să ne luăm la revedere de la Europa League cu capul sus. Deplasarea nu a mers aşa cum ne doream, dar meciul nu depinde de un antrenament pe care l-am ratat. Vrem să ne răzbunăm. Trebuie să trecem peste înfrângerea din primul meci şi să folosim acest joc pentru a ne construi o echipă. E al doilea meci al sezonului pentru noi abia. Trebuie să jucăm bine, ca să ne descotorosim de acel sentiment îngrozitor de la finalul primului meci. E clar că vor fi şi una sau două schimbări în echipă. Aş fi mulţumit dacă vom câştiga, mai ales dacă prestăm jocul pe care mi-l doresc eu. 

Chiar şi după 4-0 în prima manşă, cred că echipa noastră e mai bună. Nu aş schimba echipa noastră pentru cea a Corvinului. Dar, adversarul nostru merită respect", a declarat Gyorgy Bognar pentru Nemzeti.hu

Daniel Bode, fotbalistul lui Paksi, spune că meciul cu Corvinul e cea mai urâtă amintire din fotbal. 

"Nici măcar cu Ferencvaros nu am avut meciuri aşa tensionate. Cu Corvinul eram foarte nervos, încă de la pauză. Dar acum nu mai e nicio presiune, după o înfrângere cu 4-0. Rezultatul din retur este important, pentru că putem construi pornind de la el. Trebuie să fim mai puternici în dueluri. Nu mai are rost să ne plângem, trebuie doar să ne îmbunătăţim jocul. 

Miza acestui meci este să recuperăm ce am pierdut acasă. Nu va fi uşor!", a declarat Bode. 

Paksi, favorită la casele de pariuri 

În ciuda victoriei din primul meci, Corvinul Hunedoara nu este favorită la casele de pariuri pentru manşa retur. La Betano, Corvinul Hunedoara are o cotă de 3,35 la victorie, în timp ce Paksi FC are o cotă de 2,07 la victorie. 

La Unibet, cota Corvinului este de 3,20 la victorie, în timp ce Paksi are o cotă de 2,05, iar la Superbet Corvinul are o cotă de 3,30 la victorie. Fortuna şi Casa Pariurilor îi dau Corvinului 3,10 cotă la victorie, în timp ce pentru Paksi a fost alocată o cotă de 2,08. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel