Superliga Romaniei Ce frică are Viorel Moldovan înainte de meciul cu FC Botoșani
Data publicării:
FC Rapid face deplasarea la Botoșani, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Superligii, programat duminică, 6 octombrie, de la ora 18:15.

Pe Moldovan îl îngrijorează calitatea gazonului și atacanții giuleșteni

Președintele clubului de fotbal FC Rapid a vorbit despre următorul duel al elevilor lui Marius Șumudică. Rapidul merge acasă la FC Botoșani pentru a obține un rezultat pozitiv, după patru etape în care a înregistrat doar o victorie, scor 2-1 cu Unirea Slobozia.

Viorel Moldovan s-a declarat îngrijorat de terenul adversarilor, mai ales că la ora jocului se preconizează ploaie, ceea ce ar îngreuna evoluția jucătorilor. De asemenea, președintele giuleștenilor a mai spus că există temeri și în ceea ce privește atacanții, care nu au fost atât de eficienți precum și-ar fi dorit oficialii.

„Am vorbit cu Șumi (n.r. Marius Șumudică), iar lucrurile sunt pozitive. Așteptăm să obținem victoria la Botoșani, ne dorim acest lucru, sperăm să reușim, pentru că vom avea un adversar dificil în față, știm asta.

Terenul este complicat acolo. Am o temere legat de faptul că va ploua. Am înțeles că s-a refăcut gazonul, dar eu mă tem că va ploua mult. Însă, am încredere că vom putea să câștigăm cele trei puncte.

Ne vor ajuta foarte mult în a mai progresa în clasament. Ne îngrijorează eficacitatea atacanților noștri care a lăsat de dorit, dar nu putem să îi culpabilizăm pe ei în totalitate.

Când lucrurile funcționează foarte bine în angrenajul echipei, atacanții noștri ar putea fi mult mai eficienți. La meciul cu Slobozia am avut mai multă consistență în joc și ne-am creat mai multe șanse de a marca.

Puteam să facem mult mai mult. Și la Iași puteam să tranșăm meciul și să nu mai stăm cu emoții până la final.

A fost lipsă de inspirație în anumite momente, dar dacă lucrurile vor funcționa mai bine colectiv, va fi mai ușor și pentru atacanți să marcheze”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Fanatik.

Marius Șumudică nu a mai muncit la niciun club atât de mult precum la Rapid

„Nu mă interesează exact dacă e ultima sau prima clasată. Noi trebuie să pregătim meciul nu neapărat în funcție de adversar, ci de așa natură încât să câștigăm cele trei puncte. Nu mă interesează că e ultima clasată, trebuie să câștigăm. E clar că nu mai putem face pași greșiți, am transmis acest lucru și echipei.

Așa că trebuie să mergem să câștigăm la Botoșani. Botoșani este o echipă care marchează, ultimele rezultate au fost 2-2 și 3-3. Deci și marchează, și primește goluri.

Nu știu cum va decurge meciul, dar e clar că noi mergem să ne impunem jocul. Îmi doresc să mergem acolo și să demonstrăm că suntem Rapid. Aici suntem puțin datori. Eu și jucătorii trebuie să demonstrăm că reprezentăm un club care are tot ceea ce îi trebuie în momentul de față.

Venim după un meci egal (0-0 cu Oțelul Galați), nici nu știu dacă să spun că e punct câștigat, asta pentru că e primul meci în care nu am primit gol, sau să fiu supărat că nu am marcat. Cu un ochi râd și cu unul plâng.

Dar clar e că acum nu ne gândim decât la victorie. Acum suntem la două puncte, dar cu o victorie vom fi și mai aproape de obiectivul intermediar, adică accederea în play-off. Noi acum într-un clasament al meciurilor din deplasare suntem pe locul 3, sperăm să mai luăm puncte și să avansăm.

Sincer pot să spun că n-am muncit nicăieri cât am muncit aici o lună și o săptămână... la niciun alt club. Practic de dimineața până seara. Niciodată nu am crezut că o să fie așa de greu. În ultimii șapte ani am stat în străinătate, cu o mică perioadă cât am fost la CFR Cluj, când am câștigat toate meciurile din campionat.”, a spus antrenorul celor de la FC Rapid, în conferința de presă premergătoare meciului cu ultima clasată, FC Botoșani.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Coco Gauff a câștigat turneul WTA 1000 de la Beijing

Tenismena americană în vârstă de 20 de ani a câștigat...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel