Handbal Ce premiu ar fi meritat Cristina Neagu, în opinia lui Ilie Dumitrescu
Data publicării:
Handbalista Cristina Neagu și-a anunțat retragerea din activitate la finalul sezonului 2024/2025.

După ce Cristina Neagu (36 de ani) a anunțat în cursul zilei de joi, că se va retrage la finele actualului sezon, Ilie Dumitrescu a declarat că handbalista din țara noastră ar fi primit Balonul de Aur, dacă acesta ar fi existat în sportul la care a excelat sportiva în toată cariera sa.

„Dacă ar fi existat un Balon de Aur în handbal, Neagu l-ar fi câștigat”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Cristina Neagu voia să se retragă la vârsta de 32 de ani

„Am hotărât ca acest sezon să fie ultimul al carierei de handbalistă. Am considerat că e cel mai bun moment să mă retrag. Acest moment vine în cariera oricărui sportiv. E greu să spun un singur motiv.

Sincer, în momentul ultimei accidentări, nu m-am gândit să mă retrag, m-am gândit cum să mă recuperez mai repede. La 30 de ani mi se părea că încă sunt foarte tânără. O să am aproape 37 la retragere.

Planul meu era să mă retrag la 32 de ani, dar cu toate accidentările, care m-au ținut departe de teren aproape patru ani, am adăugat… Nu am niciun regret, nu îmi pare rău”, a transmis Cristina Neagu, potrivit digisport.ro.

CITEȘTE ȘI Ce a făcut-o pe Cristina Neagu, de fapt, să se retragă. „Era previzibil din momentul în care...”

Cum a reacționat CSM București la vestea retragerii

„Căpitanul nostru a anunțat în această seară că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal. Ne bucurăm că suntem parte din această călătorie fantastică a singurei handbaliste desemnată de 4 ori cea mai bună din lume și care în următoarele meciuri are șanse să devină golgheterul all-time al competiției! 

Hai să trăiești istoria! Hai să o vezi jucând și să o aplauzi pe Cristina Neagu în ultimele sale bătălii din EHF Champions League! 

Ia-ți tricoul cu numărul  și vino duminică la CSM București - Storhamar Handball Elite, pentru spectacolul din Sala Polivalentă, de la ora 17:00!”, au transmis cei de la CSM pe Facebook. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

Handbal HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Handbal Club Rapid Bucureşti a reuşit o mutare de...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel