Superliga Romaniei Ce se întâmplă cu contractul lui Kopic la Dinamo. Ultima discuţie cu Nicolescu pe subiect, în iunie-iulie
Data publicării:
Zeljko Kopic a reuşit să o revitalizeze pe Dinamo, iar suporterii se întreabă acum dacă antrenorului croat îi va fi prelungit contractul. Kopic spune că ultima discuţie pe acest subiect cu Andrei Nicolescu a avut loc în vară. 

"Când am venit în decembrie 2023, am venit într-o situație critică. Contractul se prelungea automat încă un sezon, dacă ne salvam de la retrogradare. Lucru care s-a întâmplat.

În iunie-iulie am avut o discuție cu domnul Nicolescu despre acest subiect, apoi nu am mai discutat despre asta. Pentru mine, asta nu e important. Dinamo este un club mai mare decât mine, decât toți ceilalți

În acest sezon, treaba mea este jocul, să facem un sezon foarte bun. Dar, de asemenea, trebuie să avem stabilitate pentru următorul sezon. Știm cât de dificil este să construiești mereu cu jucători noi.

În acest moment, mulți jucători au calitate, pot crește și ajuta echipa să-și îmbunătățească performanțele. Până la vara viitoare, sper ca Dinamo să facă pașii necesari pentru ce urmează.

Nu este momentul să discutăm acum despre acest subiect, deoarece suntem în fața unui meci atât de important, un derby", a declarat Zeljko Kopic la Totudl despre Dinamo. 

Cătălin Cîrjan i-a pus gând rău FCSB-ului

Mijlocaşul Cătălin Cîrjan sper ca Dinamo să o învingă pe FCSB în derby-ul care se dispută duminică, 20 octombrie, pe Arena Naţională. 

"De marţi voi reîncepe antrenamentele şi mă voi pregăti pentru derby. Acum suntem toţi şi suntem pregătiţi să arătăm ce putem în derby. Ştiu că am fost la foarte multe derby-uri, mergeam şi în Ştefan cel Mare. Am amintiri foarte frumoase, este extraordinar să joci un derby, abia aştept. Nu ne gândim niciodată la adversar, noi mergem la fiecare meci cu gândul la victorie. Ne gândim la noi, jucăm un fotbal frumos şi am încredere că putem obţine un rezultat bun.

Este foarte important şi pentru suporterii noştri. Noi putem să promitem că intrăm pe teren şi dăm totul şi sperăm să luăm cele 3 puncte. Nici cu Craiova nu mai câştigasem de mult timp şi am câştigat. Vom merge cu gândul la victorie. De mici ne dorim să jucăm cu stadionul plin şi sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi", a spus Cătălin Cîrjan.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Birligea a fost dorit de Como înainte să ajungă la FCSB

Daniel Bîrligea a fost protagonistul celui mai...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dan Alexa spune că David Maftei joacă în Liga 1 datorită lui Dorinel Munteanu. Nu a vrut să comenteze gestul antrenorului

Agerpres

Rareş Pop i-a dat mesaj lui Marius Şumudică imediat după România U20 - Cehia U20

Agerpres

George Puşcaş, criticat în termeni duri după Cipru-România 0-3. A fost numit "dezastru viu" de Cornel Dinu

Agerpres

Vali Ţicu, semnal de alarmă la Petrolul. "Nu putem vorbi de viitor"

pixel