Superliga Romaniei Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă
Data publicării:
Clubul de fotbal SC Oțelul Galați a transferat un mijlocaș și un fundaș în ultimele două zile.

Samy Bourard și Martin Angha, deja sub comanda lui Dorinel Munteanu

Primul transfer anunțat de către oțelari este cel al mijlocașului belgian Samy Bourard, care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, născut în Liège, Belgia, dar și cu naționalitate marocană, a evoluat în campionate din Belgia, Țările de Jos, Ungaria și Israel.

El este format la academia clubului belgian RSC Anderlecht Bruxelles, fiind o prezență constantă a acestuia în UEFA Youth League timp de trei sezoane.

Cea de-a doua mutare a clubului dunărean este cooptarea fundașului central Martin Angha, în vârstă de 30 de ani, fotbalist care a jucat în UEFA Champions League cu Arsenal Londra. El a semnat un contract cu SC Oțelul Galați pe un an.

În cariera sa de fotbalist, Angha a disputat meciuri pentru Arsenal Londra într-o partidă din grupele UEFA Champions League, iar în stagiunea precedentă a jucat în 2.Bundesliga la Wehen Wiesbaden, club pentru care a apărut în 27 de meciuri.

„L-am urmărit foarte mult pe Martin în 2.Bundesliga, a doua ligă germană, la Wehen Wiesbaden, am apreciat calitățile lui și cred că va ajuta echipa. Trebuie să se integreze foarte rapid, Samy la fel. Eu am considerat că se pliază pe jocul nostru, dar amândoi trebuie să fie apți din punct de vedere fizic, ca să ajute echipa.

Calitățile lor fac diferența, îmi dau o stabilitate la echipă.”, a spus Dorinel Munteanu, despre cei doi jucători transferați în ultimele două zile la echipa Oțelului.

Totodată, antrenorul dunărenilor a anunțat că cei doi nu vor juca în următorul meci, împotriva celor de la Universitatea Craiova, întrucât „e prea scurt timpul, iar după avem două săptămâni de pauză în care îi mai putem remedia, să îi punem la punct din punct de vedere fizic.”. „Sper să-i folosesc după pauza datorată echipei naționale”, a mai adăugat tehnicianul oțelar.

Oțelul Galați primește vizita Universității Craiova, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 21:30, într-un meci care contează pentru a XII-a etapă a Superligii.

Craiovenii se află pe locul 2 în clasament, cu 19 puncte, la o distanță de un punct față de gălățeni. De reținut este faptul că elevii lui Dorinel Munteanu nu au disputat meciul din a VI-a etapă, cu CFR Cluj, partida fiind reprogramată pe 17 octombrie.

Programul complet al etapei a XII-a a Superligii

Vineri, 4 octombrie

Ora 18.00 UTA Arad - Petrolul Ploiești

Ora 21.00 Farul Constanța - Dinamo

Sâmbătă, 5 octombrie 

Ora 16.45 Unirea Slobozia - Universitatea Cluj

Ora 19.00 CFR Cluj - Poli Iași

Ora 21.30 Oțelul Galați - Universitatea Craiova

Duminică, 6 octombrie 

Ora 13.30 FC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 18.45 FC Botoșani - FC Rapid 1923

Ora 21.00 FCSB - Gloria Buzău


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel