Superliga Romaniei Ce spune Zeljko Kopic înainte de duelul cu liderul clasamentului, Universitatea Craiova
Data actualizării:
Data publicării:
Dinamo București primește vizita elevilor lui Costel Gâlcă, astăzi, 24 august, începând cu ora 22:00.

„Câinii roșii” joacă în a șaptea etapă a Superligii împotriva Universității Craiova, pe stadionul „Arcul de Triumf”, meci programat la ora 22:00.

Kopic: „Noi îi respectăm, i-am analizat și știm de ce sunt capabili”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, recunoaște calitatea adversarului pe care-l va înfrunta sâmbătă seară, spunând că Universitatea Craiova este superioară Rapidului în acest moment.

„Craiova este o echipă de calitate, este pe primul loc în Superligă. Noi îi respectăm, i-am analizat și știm de ce sunt capabili. Mai ales că suntem în fața fanilor noștri, trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține toate cele trei puncte.

În comparație cu Rapid, cred că Universitatea Craiova este mai bună, deoarece joacă un fotbal mai bun în acest moment. Oricum, oricine poate produce surpriza în Superligă.

Va fi o partidă bună împotriva unui adversar dificil. Și noi suntem într-o formă foarte bună și cred că toți cei prezenți pe stadion se vor bucura de partidă. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, însă suntem pe drumul cel bun. Simt încrederea pe care o au acum jucătorii. Avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de top.

Alex Mitriță este un jucător periculos, poate face diferența la mai multe capitole: dribling, pase, șuturi.

Dennis Politic este în procesul de recuperare, vom vedea ce se va întâmpla, însă avem totul sub control. Soro va fi în lot, vedem dacă va primi și minute, în funcție de care va fi situația. S-a antrenat bine în această săptămână și vom vedea ce va fi”, a spus Zeljko Kopic, în conferința de presă premergătoare duelului dintre Dinamo București și Universitatea Craiova.

CITEȘTE ȘI Ovidiu Burcă, fost antrenor la Dinamo, impresionat de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se află pe primul loc, cu 14 puncte, în timp de Dinamo se clasează pe 5, cu 9 puncte.

Pleacă Ahmed Bani de la Dinamo?

Dinamo încă nu i-a prelungit contractul lui Ahmed Bani, iar jucătorul ar avea o hârtie de la club care îi permite să se transfere la orice echipă își dorește, în schimbul unei sume de transfer. 

Potrivit surselor Prosport, suma de transfer ar fi una mică, astfel că deja au apărut doritori pentru jucătorul lui Dinamo. Unul dintre ei este Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani. 

„Dacă e pe piață un jucător precum Bani, normal ca ne interesează. Știu ca au fost discuții acum câteva săptămâni legate și de o sumă de bani, vedem ce se va întâmplă”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

126 de meciuri a strâns Ahmed Bani în tricoul lui Dinamo pe prima scenă, liga secundă, Cupa României sau Liga Elitelor, meciuri în care a înscris de 12 ori și a furnizat 18 pase decisive. 235 de minute a bifat Ahmed Bani în acest sezon în Superliga. În acest interval, jucătorul dinamovist a furnizat două pase decisive. 

Nimeni de la clubul de fotbal Dinamo nu a infirmat până acum informațiile. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel