Superliga Romaniei CFR Cluj l-a ratat pe Andres Sfait, de la Salernitana. Transferul a picat
Data publicării:
Unul dintre fotbaliştii români de perspectivă, Andres Sfait, a fost aproape de un transfer la CFR Cluj, dar totul a picat în ultima clipă. 

”Dacă transferul lui Mateusz Legowski la Yverdon, un club din prima ligă elvețiană, s-a realizat, nu același lucru se poate spune despre un alt jucător care ar fi trebuit să părăsească Salernitana.

Afacerea Andres Sfait a căzut în ultimul moment, după cum a scris și Tuttosalernitana.com, în ciuda faptului că aproape totul fusese convenit între părți”, a relatat Tuttomercatoweb.

Andres Sfait a jucat două meciuri în Serie B pentru Salernitana în acest sezon. 

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Arlind Ajeti 

”Ajeti a plecat, este jucătorul care, din păcate, a evoluat mai puțin. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el pentru că a avut numeroase accidentări. Au existat tentative (n.r. de a fi folosit), dar din păcate accidentările nu i-au permis acest lucru, nici suporterii nu înțelegeau de ce a evoluat mai puțin”, a spus Cristi Balaj, la Sport.ro. 

"Mulțumim, Arlind Ajeti! 

Cluburile CFR 1907 Cluj și Bodrumspor FK au ajuns la un acord în ceea ce privește transferul definitiv al fundașului Arlind Ajeti la formația din prima ligă a Turciei.

Venit în Gruia în vara anului trecut, Arlind a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 26 de partide și a reușit să înscrie de 3 ori.

Îți mulțumim, Arlind, pentru dedicarea și seriozitatea de care ai dat dovadă la CFR Cluj și îți dorim mult succes în continuare!", a transmis CFR Cluj. 

Ajeti a semnat cu CFR Cluj în vara anului 2023, iar în sezonul precedent a evoluat în 26 de meciuri şi a marcat 3 goluri. Accidentările l-au scos însă din vederile lui Dan Petrescu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel