Superliga Romaniei CFR nu câştigă nici cu Sepsi şi rămâne fără victorie în playoff
Data publicării:
CFR Cluj a remizat cu Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a doua a playoff-ului, scor 1-1, şi înregistrează al doilea rezultat negativ în această fază a campionatului. 

Sepsi a deschis scorul în prima repriză prin Marius Ştefănescu. 11 minute mai târziu, CFR Cluj a egalat prin Boban. Până la final nu s-a mai marcat, iar CFR Cluj rămâne la 7 puncte în spatele celor de la FCSB, care au şi un meci mai puţin disputat. Elevii lui Adrian Mutu veneau după înfrângerea de acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-2. 

"Suntem supăraţi că nu am reuşit să câştigăm. S-au autodepăşit şi ei, au jucat foarte bine. Asta este, trebuie să câştigăm în Cupă, la Hunedoara, să ne calificăm, să mergem mai departe. (n.r. ce şanse mai sunt la titlu) Cred că nu am avut şansă în meciurile astea. Cu Craiova, dacă era 3, 4 - 0 la pauză nu se supăra nimeni. Se joacă până la capăt. Avem meciurile directe, mai sunt etape, sunt şanse multe. În ultimii 20 de metri trebuia să fim mai inspiraţi", a declarat Cristi Manea la final. 

Fundaşul celor de la CFR Cluj este în tratative cu Galatasaray, se pare. Contractul său cu CFR Cluj expiră la vară şi nu ar mai vrea să îşi prelungească înţelegerea. 

"Eu sunt concentrat aici, nu ştiu nimic de Galatasaray", a mai spus Manea. 

"Sunt supărat pe mine că nu am reuşit să dau totul, ca să ajut echipa. Am încercat, dar nu am reuşit. Echipa a jucat foarte bine. Câteodată nu este noroc, nu e mereu uşor. Să zicem că am făcut un meci bun, dar nu până la sfârşit. Trebuie să fim concentraţi în faţa porţii, şi la fiecare fază a meciului, să aducem puncte. Jucători avem, punctele ne lipsesc. Sunt şi ani în care nu mergem mereu în direcţia potrivită. încercăm până la sfârşit, şanse sunt", a declarat Daniel Bîrligea, atacantul clujenilor la final. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cum arată programul etapei a X-a din Superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul...

Superliga Romaniei Meciul Oțelului Galați cu CFR Cluj se amână din nou

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel