Fotbal Chindia anunţă un nou staff, noi jucători, dar fără să le dea numele
Data publicării:
Chindia Târgovişte, ocupanta locului 9 la finalul ultimului sezon de Liga 2, anunţă că are un nou staff tehnic şi administrativ, dar şi mulţi jucători noi, însă nu dă niciun nume fanilor. 

"Ne reunim pentru noul sezon | 2024-2025 | Joi, 27 Iunie  Stadionul Eugen Popescu.

Suntem pregătiți să vă anunțăm ca Stafful tehnic și administrativ este complet, iar lista de jucători conține multe nume noi, cu surprize plăcute pentru toți târgoviștenii și dâmbovițenii. Mai multe noutăți si informații vă vom transmite la începutul săptămânii viitoare", anunţă Chindia pe Facebook.

Pe 6 iunie 2024, Chindia Târgovişte anunţa că mai are în lot doar 13 jucători, câţiva dintre aceştia nefiind folosiţi deloc sezonul trecut. 

”Comunicare Lot AFC Chindia Târgoviște | Iunie 2024 |

În prezent, avem un lot de 13 jucători cu contracte valabile pentru cel puțin încă un sezon, pregătiți să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Suntem angajați în negocieri cu mai mulți sportivi și un staff tehnic valoros pentru a întări echipa si va asigurăm că suntem pregătiți pentru orice provocare.

Lot Chindia Târgoviște până în clipa de față:

Mario Contra
Andres Brînzea
Victor Bogaciuc
Maxim Cojocaru
⁠Cornel Dinu
⁠Petre Alexandru
⁠Ivan Pesic
Razvan Tache
⁠Iulian Zamfir
⁠Ante Zivkovic
Octavian Ursu
Iustin Cristea
Ionatan Doganoiu

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate să construim o echipă puternică și competitivă”, comunicat Chindia, 6 iunie 2024.

Între timp, mai mulţi jucători ai Chindiei au depus memorii la FRF. Este vorba despre Andrei Marc, Robert Moldoveanu, Octavian Ursu, Florin Plămadă, Răzvan Matiş, Roberto Mateo şi Răzvan Iorga. Octavian Ursu se afla pe lista celor 13 jucători rămaşi pentru sezonul viitor. 

Chindia l-a criticat pe Iustin Popescu, noul portar de la Oţelul Galaţi 

"Portarul Iustin Popescu, la mai puțin de 36 de ore de la terminarea ultimului meci al sezonului din Liga 2 împotriva CSM Slatina, a acționat AFC Chindia la instanțele sportive, dovedindu-și astfel “atașamentul “ față de club. A fost primul sportiv al clubului care a făcut acest gest, când încă nici nu ajunsese bine acasă.

După acest episod, la doar câteva zile, Iustin Popescu A IMPLORAT conducerea clubului în a-și rezilia contractul, cu pierderi financiare importante pentru dansul, doar pentru ca dorea să joace la un club de Liga 1. Există dovezi în acest sens.

Luând act de dorința jucătorului de a evolua într-o ligă superioară, chiar și cu pierderi financiare semnificative pentru el, AFC Chindia a fost de acord cu propunerea lui Iustin Popescu și a acceptat terminarea contractului înainte de termen, luând în considerare în primul rând dorința expresă a jucătorului de a pleca de la echipa, dorința afirmată în scris, în repetate rânduri. Nu ne putem împotrivi niciodată dorinței de a progresa a unui sportiv ce a activat în cadrul clubului nostru.

Fără a dori intrarea în nicio polemică, precizăm ca îi mulțumim lui Iustin Popescu pentru rezultatele meritorii pe care le-a avut la Chindia în ultimele luni, dupa plecarea lui Dorin Railean. Vei rămâne mereu în sufletele noastre și îti dorim mult succes in Liga 1!!!", au scris cei de la AFC Chindia pe Facebook. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui nou fundaş...

Fotbal A fost ales arbitrul Supercupei României

Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara,...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Oţelul Galaţi a obţinut semnătura unui nou fundaş...

Fotbal A fost ales arbitrul Supercupei României

Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara,...


logo icon Cele mai citite
Captură SC Oţelul Galati

Oţelul, victorioasă în amicalul cu NK Celje, echipă de Liga Campionilor

sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Captură Oţelul TV

Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

Sursa: Agerpres

Prima reacţie de la Rapid despre transferul lui Andrei Borza la Partizan Belgrad

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?