Superliga Romaniei Cine câștigă în derby-ul Dinamo - FCSB? Cristi Borcea e convins de rezultat
Data publicării:
Derby-ul din a XIII-a etapă a Superligii, dintre Dinamo și FCSB, se va disputa pe Arena Națională, duminică seară, începând cu ora 21:00.

Fanii dinamoviști se pregătesc intens pentru a-i primi pe suporterii „roș-albaștrilor”. Meciul dintre Dinamo București și FCSB se va disputa pe Arena Națională, iar „câinii roșii” au achiziționat deja peste 35.000 de bilete, în timp ce suporterii FCSB-ului, aflați în minoritate, iau cu asalt Peluza Sud.

Până în acest moment, peste 6.000 de fani ai campioanei en-titre au cumpărat biletele pentru a-și susține favoriții în bine-cunoscutul derby al fotbalului din România.

Cristi Borcea: „Batem cu 2-1”

Fostul acționar al clubului Dinamo este convins că formația lui Zeljko Kopic va încheia cu o victorie întâlnirea cu FCSB, chiar dacă intensitatea meciului nu se compară cu perioada în care Borcea se afla la cârmele clubului: „Sunt în Dubai până pe 27 octombrie. Nu o să văd meciul, dar îmi doresc să câștigăm! De mic copil, ‘Derby-ul de România’ îmi trezește emoții.

Acum e tot așa, dar nu la intensitatea de când mă și ocupam de echipă sau când eram în galerie. Batem cu 2-1”, a declarat Cristi Borcea, potrivit iAMsport.ro.

Jucătorul dinamovist, Cătălin Cîrjan, a declarat că abia așteaptă să joace contra FCSB, mai ales că a fost spectatorul multor întâlniri ale celor două echipe în copilărie.

„De marți voi reîncepe antrenamentele și mă voi pregăti pentru derby. Acum suntem toți și suntem pregătiți să arătăm ce putem în derby. Știu că am fost la foarte multe derby-uri, mergeam și în Ștefan cel Mare.

Am amintiri foarte frumoase, este extraordinar să joci un derby, abia aștept. Nu ne gândim niciodată la adversar, noi mergem la fiecare meci cu gândul la victorie. Ne gândim la noi, jucăm un fotbal frumos și am încredere că putem obține un rezultat bun.

Este foarte important și pentru suporterii noștri. Noi putem să promitem că intrăm pe teren și dăm totul și sperăm să luăm cele 3 puncte. Nici cu Craiova nu mai câștigasem de mult timp și am câștigat.

Vom merge cu gândul la victorie. De mici ne dorim să jucăm cu stadionul plin și sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi”, a spus Cătălin Cîrjan, înainte de meciul contra FCSB.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel