Superliga Romaniei Ciobotariu vrea o reacţie a jucătorilor lui FC Botoşani la meciul cu Petrolul, după înfrângerea cu CFR Cluj. Ongenda a revenit, dar "e foarte în urmă cu pregătirea fizică"
Data publicării:
FC Botoşani o înfruntă pe Petrolul Ploieşti în etapa a VIII-a a Ligii I. Botoşănenii vin după o înfrângere usturătoare la Cluj, cu CFR, scor 0-3, în timp ce ploieştenii au remizat în ultima etapă, scor 0-0, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi. 

Petrolul Ploieşti are patru remize albe în primele 7 etape din acest sezon. 

"E un joc extrem de important pentru noi. Întâlnim un adversar foarte incomod, o echipă care în ultima perioadă, în ultimele 5 partide, au primit doar un singur gol. Asta arată mult forţa lor de grup şi organizarea lor defensivă. Este clar că jocul va fi dificil pentru noi. De partea noastră, am avut o săptămână încărcată, cu două deplasări, una la Cluj şi una la Alexandria. Am avut două obiective, dintre care am reuşit să îndeplinim doar unul. 

Primul obiectiv era câştigarea celor 3 puncte la Cluj, dar nu am arătat deloc bine şi aştept o reacţie din partea echipei. Al doilea obiectiv a fost realizat, am mers în grupele Cupei României. S-a văzut că aceasta este o competiţie a surprizelor, sunt câteva echipe de primă ligă care au fost eliminate. Deci să zicem că ne-am mai alinat supărarea cu privire la ce s-a întâmplat duminica trecută cu CFR Cluj. 

Aştept o reacţie din partea jucătorilor mei, pentru că meciul de duminică, cu Petrolul, este foarte important. Suporterii noştri au aşteptări mari de la noi şi pe bună dreptate. Echipa este pregătită, am trecut peste ce a fost la Cluj. Am luat o gură de aer cu Cupa României. 

Echipa are un moral bun în momentul de faţă. Faptul că am reuşit să trecem în grupele Cupei României a contat pentru moralul jucătorilor. Suntem conştienţi de dificultatea jocului cu Petrolul, dar vrem să facem un joc solid şi să câştigăm cele 3 puncte cu Petrolul", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Hervin Ongenda a revenit la FC Botoşani. Ce părere are Liviu Ciobotariu 

"Hervin e un jucător pe care îl cunoaşteţi foarte bine, atât media, cât şi suporterii noştri. Şi eu îl cunosc foarte bine. E un jucător sclipitor, face diferenţa în orice moment al jocului, are o calitate fantastică, dar e clar că din punct de vedere fizic este foarte în urmă. Încercăm să îl punem pe picioare cât mai repede posibil. Cu acomodarea nu e nicio problemă, a mai fost aici, cunoaşte vestiarul, cunoaşte suporterii, conducerea. Are mult de recuperat. Cu toate că arată bine, s-a antrenat cu o echipă în Franţa, dar e altceva aici. Trebuie să se alinieze la standardele noastre, în ceea ce priveşte partea fizică. 

Am avut după meciul cu CFR probleme în ceea ce priveşte starea medicală a jucătorilor. Am avut patru jucători indisponibili. Florescu, Miron, Fulop şi Ţigănaşu au avut ceva probleme medicale, dar din fericire pentru noi starea lor e ok şi ne putem baza pe ei la meciul următor", a mai declarat Ciobotariu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel