UEFA Europa League Concluziile lui Elias Charalambous, după remiza cu Lask Linz. Ce spune Florin Tănase după ce a purtat banderola de căpitan
Data publicării:
FCSB a evoluat în prima manșă a play-off-ului Europa League, scor 1-1 cu austriecii de la Lask Linz.

FCSB a terminat la egalitate cu echipa austriacă LASK Linz, 1-1, joi seara, pe Oberoesterreich Arena din Linz, în prima manșă a play-off-ului Europa League.

Campioana Superligii a obținut un rezultat dătător de speranțe, după golurile marcate de Adil Taoui (34), respectiv David Miculescu (45+1). FCSB a fost dominată în prima repriză, în care și-a regăsit ritmul abia după ce a primit gol.

Charalambous: „Fanii au fost incredibili azi”

Antrenorul „roș-albaștrilor”, Elias Charalambous, a spus că se aștepta la un meci dificil în fața celor de la Lask. În același timp, cipriotul nu a dorit să comenteze arbitrajul din meci.

„Meciul a fost cum ne așteptam. A fost greu pentru ambele echipe. Am avut ocazii în a doua repriză. E un rezultat bun. Indiferent de rezultatul de azi, meciul decisiv va fi la București. Cu fanii noștri avem șanse să ne calificăm.

Meciul a fost cum l-am pregătit. În prima repriză am fost compacți, am avut ocazii. În repriza a doua am avut minte mai limpede. Darius a cerut o schimbare. Din prima părere a doctorului, nu e ceva care îl va ține departe de teren.

Nu vorbesc despre arbitri. Și-au făcut treaba lor. Poate uneori decid corect, alteori nu. Nu vreau să judec cum a arbitrat. Fanii au fost incredibili azi. Asta arată dinamica acestui club. Le mulțumesc pentru cum au împins jucătorii de la spate. Gazonul a fost bun. Nu vreau să compar terenurile, dar a fost la fel pentru ambele echipe.

Va trebui să analizăm jocul, unde trebuie să ne îmbunătățim. Sunt lucruri pe care trebuie să le vedem mai clar”, a spus Elias Charalambous.

Și marcatorul golului a oferit declarații după meci. David Miculescu nu a dorit să comenteze arbitrajul din meci, dar a făcut o remarcă la adresa centralului de joi seară: „A fost un meci bun, am avut ocazii, nu am reușit să înscriem, suntem fericiți pentru egal. Nu putem spune că e ușor, și cu Sparta am pierdut la noi, după egal la ei.

Nu sunt în măsură să vorbesc despre arbitru. Totuși, este aiurea, te oftici, când știi că dai tot pe teren și arbitrul fluieră că pică puțin adversarul!

Mă bucur că am marcat, dar nu sunt foarte fericit, pentru că nu am reușit să câștigăm. Deocamdată ne gândim la meciul cu Hermannstadt, apoi la returul cu austriecii”, a declarat David Miculescu, pe platforma Voyo.

 

Florin Tănase: „Am mai fost căpitan la FCSB”

Revenit la FCSB, Florin Tănase a evoluat din minutul 46 al partidei, înlocuindu-l pe Daniel Popa: „M-am simțit bine. Prind minute, e ceea ce am nevoie pentru a crește din punct de vedere fizic. Lixandru mi-a înmânat banderola, nu știam. Am mai fost căpitan la FCSB.

Un egal. Nu cred că se va întâmpla ce a fost cu Sparta. În repriza a doua puteam marca câteva goluri, dar nu am reușit. Sperăm ca la București să stăm bine, să închidem culoarele. Sperăm să facem un meci bun.

Am simțit un pic mai mult (n.r. în privința arbitrajului). Cred că asta s-a văzut și din tribună. Niște decizii care nu au fost judecate cu aceeași unitate de măsură. Nu ai cum să nu te enervezi. În prima repriză am fost puțin surprinși, dar în a doua nu cred că ne-au pus probleme. Le mullțumim suporterilor. Încă o dovadă că Steaua (n.r. FCSB) e cea mai iubită echipă din România. Am mai jucat în Ghencea”, a spus Florin Tănase, după meci.

Manșa secundă se va juca în data de 29 august, la București, pe Stadionul „Steaua”, începând cu ora 21:30.

LASK Linz - FCSB 1-1 (1-1)

Au marcat: Adil Taoui (34), respectiv David Miculescu (45+1).

Linz, Oberoesterreich Arena

Europa League - play-off (tur)

Echipe de start

LASK Linz: Lawal - Bagarde, Ziereis, Smolcic, Bella - Harvath, V. Berisha - Usor, Zulj, Taoui - Ljubicic

Rezerve: Siebenhandl, Galvez, Talovierov, Renner, Jerome Boateng, Jovicic, Pintor, Tavares, Stojkovic, Tibidi, Safin

Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Miculescu - D. Popa

Rezerve: Vlad, Panțîru, Tănase, Popescu, Kiki, Ștefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan

Antrenor: Elias Charalambous


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel