UEFA Europa League Concluziile lui Răzvan Lucescu, după înfrângerea în fața FCSB
Data publicării:
Campioana Greciei la fotbal a fost învinsă cu 0-1 de FCSB, pe teren propriu, în a doua etapă a competiției Europa League.

Răzvan Lucescu, conștient de lipsurile echipei sale

Tehnicianul celor de la PAOK Salonic a declarat, după înfrângerea suferită în fața campioanei en-titre din România, FCSB, că lacunele echipei sale s-au observat în faza de finalizare, elevii săi având numeroase ocazii de a înscrie în meci, fără succes însă.

„Avem și noi partea noastră de vină, nu vreau să intru în prea multe discuții și analize. Pe de altă parte, experiența mea de fotbal îmi spune că sunt perioade în care orice ai face nu reușești.

La orice greșeală, primești gol. Așa s-a întâmplat, meciul de azi e asemănător cu cel cu Aris. Măcar un 1-1 în ultimele 10 minute ne dădea posibilitatea să avem o altă liniște.

Probabil că în momentul de față jucăm cu prea mare dorință de a reuși, pentru că nu am fost capabili să marcăm, așa cum s-a întâmplat în toate aceste meciuri, presiunea pe jucători crește, iar de aici apar ratările. Nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să luptăm.

Asta este viața noastră, meseria noastră, trebuie să trecem la luptă. Avem și noi multe de schimbat, avem și mulți jucători noi aduși în această vară și toate aceste elemente nu sunt bine închegate și puse la punct. Nu există acea convingere unul în celălalt.

Noi trebuie să ne luptăm ca să trecem peste astfel de momente. Lipsește și norocul, poate că în altă perioadă am fost mai norocoși. Am câștigat, am câștigat încrederea apoi, pentru că în fotbal ești pus în situații total imprevizibile și trebuie să reacționezi.

Acum suntem într-o astfel de situație, rămân la părerea că acolo, în față, nu reușim să gestionăm foarte bine ceea ce ar trebui să facem, nu mai suntem atât de agresivi”, a declarat Răzvan Lucescu, după meciul pierdut în fața celor de la FCSB.

Astfel, după două etape disputate în Europa League, FCSB a obținut două victorii, scor 4-1 cu FC RFS și 1-0 cu PAOK Salonic. Pe de cealaltă parte, grecii conduși de Răzvan Lucescu au înregistrat două înfrângeri, scor 1-3 cu Galatasaray, respectiv 0-1 cu FCSB.

Pentru PAOK Salonic urmează duelul cu echipa cehă Plzen, programat pe 24 octombrie, de la ora 19:45.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...



logo icon Cele mai noi articole

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel