Superliga Romaniei Conducerea FCSB iese la atac după meciul cu Petrolul şi spune că rezultatul a fost viciat
Data publicării:
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, acuză arbitrajul de la meciul cu Petrolul, încheiat 1-1, şi spune că a fost viciere de rezultat. 

Mihai Stoica acuză faptul că Mihai Popescu a fost eliminat eronat şi spune că la acea fază trebuia să primească cel mult cartonaşul galben, dar şi că la golul Petrolului a fost fault la portar. 

"Viciere de rezultat, de mult nu am mai văzut așa ceva. Decizii clare, toate greșite și într-o singură direcție. Cartonașul roșu este, de fapt, galben. Roșu este dacă folosește cotul ca o armă. Nu judecăm cu aceeași măsură când Jyry lovește cu cotul. Olaru a fost lovit cu cotul în cap.

Cum să nu fluieri tu când îi pui talpa pe gleznă? OK, VAR nu poate să intervină. Dar trebuia să intervină și Vidican. Se vede clar cum jucătorul Petrolului intră în Târnovanu, se vede clar. De ce nu dai fault în atac? Este mingea în joc, atacantul intră în portar. Fault clar!

Am pierdut două puncte care contează enorm. Nu spun că trebuie să fim tratați altfel pentru că reprezentăm țara în a doua competiție europeană. Dar toate deciziile au fost împotriva noastră”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Daniel Bîrligea a jucat doar o repriză în meciul dintre FCSB şi Petrolul, terminat la egalitate, scor 1-1. Gigi Becali l-a urecheat pe atacantul cumpărat cu 2 milioane de euro de la CFR Cluj. 

”Ce să mi se pară Bîrligea? Na, nu poți să spui după un joc, trebuie să vedem. După o repriză... L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat, nu a avut nimic. O să vorbesc cu el. La mine, ca să joci, nu trebuie să fugi de joc.

Să vedem. Cum să nu am răbdare? Am dat milioane pe el. Trebuie să înțeleagă el că trebuie să joace ca la CFR, nu vreau mai bine. Să joace ca la CFR, să vină să primească mingea”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

FCSB a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul rapid, prin Alexandru Băluţă (3), dar a rămas în zece oameni după eliminarea lui Mihai Popescu (29), pentru lovirea cu cotul a lui Alexandru Tudorie, la un duel aerian.

Petrolul a egalat in extremis, prin Alexandru Tudorie (90+4), după o ieşire greşită a portarului Ştefan Târnovanu.

FCSB este la al doilea egal consecutiv în campionat.

Petrolul e neînvinsă de opt etape, în care a înregistrat trei victorii şi cinci egaluri, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Tenis Cupa Laver. Echipa Restului Lumii conduce detaşat

Echipa Restului Lumii o conduce pe selecţionata Europei...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel