Superliga Romaniei Conducerea lui Zamalek îi contrazice pe Boupendza şi pe agentul său: Zamalek va căuta calea legată împotriva jucătorului, dar şi a unui club cu care va semna fără acordul nostru
Data actualizării:
Data publicării:
Transferul lui Aaron Boupendza la Rapid riscă să se transforme într-un scandal internaţional. Cei de la Zamalek, clubul cu care Boupendza s-a înţeles înainte să accepte oferta celor de la Rapid, spun că fotbalistul a semnat deja un contract şi că nu mai poate fi înregistrat de alt club. 

”Clubul i-a trimis bilete de avion, dar el nu a venit. L-am întrebat de ce a apărut întârzierea aceasta și nu ne-a răspuns. Acestea sunt faptele. În funcție de ceea ce se va întâmpla în continuare, Zamalek va căuta calea legală care trebuie urmată împotriva jucătorului, precum și a unui club cu care va semna fără acordul nostru.

Noi nu ne grăbim. Nu avem nicio conversație cu acest domn (n.r. agentul atacantului). Dacă agentul este sigur de poziția jucătorului și ignoră faptele pe care le-am prezentat, nu avem ce să facem. Așteptăm și vedem ce se întâmplă. Mă tem că impresarul nu e sigur de situația în care se află clientul său.

Când vor cere acest act vor realiza care este adevărul. Auzim multe știri, multe zvonuri. Dar nu ne panicăm. Cum v-am spus, nu e nicio grabă. Nu lucrăm sub presiune. Rapid trebuie să facă ceea ce consideră că este potrivit în această chestiune”, a declarat Amr Adham, membru în board-ul de conducere al lui Zamalek, pentru Playsport. 

Victor Angelescu spune că fotbalistul şi agentul zic că nu au semnat nimic 

"Eu vă spun ceea ce ştim noi. El nu a semnat niciun contract cu Zamalek. Noi am negociat cu el, avem totul agreat, aşteptăm ca jucătorul să îşi ia viza şi să ajungă în România. Mai multe de atât nu ştim. Nu a semnat încă cu noi. Ce pot spune este că el şi agentul ne spun că nu au semnat nimic cu cei de la Zamalek. Eu ştiu că el e decis să vină aici, îl aşteptăm. Când va semna contractul, va deveni jucătorul nostru. Dacă se răzgândeşte, nu avem ce face. 

Apropo de prima de instalare de care s-a scris, 800.000 euro, e falsă. Nu avem cum să plătim aşa ceva, nu are nicio legătură cu realitatea. Plătim o primă de instalare, evident, pentru că vine liber de contract, dar e departe de suma de 800.000 euro care s-a vehiculat. E normal ca unui jucător bun care vine liber de contract să îi plăteşti o sumă de instalare, pentru că nu ai costuri de achiziţie. Dar în niciun caz nu plătim 800.000 euro", a explicat Victor Angelescu. 

Marius Şumudică, motivul pentru care Boupendza a ales Rapidul 

"Pașaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.”„Mi s-a blocat WhatsApp-ul. Zeci de agenți, ziariști sau impresari din Turcia, Egipt și Arabia Saudită mi-au scris. Un club din Egipt l-a prezentat, dar băiatul nu semnase niciun contract! În momentul de față se află în Nigeria, unde trebuie să ia viza Schengen ca să intre în țară.Va ajunge în România într-o zi sau două, după care va intra în aceleași proceduri. Se vor depune actele și vom aștepta viza și permisul de muncă. E o formalitate, sunt convins, țin legătura cu el zi de zi.

Primește amenințări din partea egiptenilor, că și-ar fi dat cuvântul, că i-ar fi luat bilete de avion. Pașaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.Este unul dintre cei mai mari atacanți care vor ajunge în România vreodată. A refuzat o ofertă dublă, extraordinară din Egipt. Zamalek e ca un Real Madrid al Africii", a declarat Marius Şumudică despre Boupendza


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel