Superliga Romaniei Conducerea promite, antrenorul cere, dar încă nu a semnat nimeni. Ce se întâmplă cu transferurile de la Dinamo
Data publicării:
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a transmis recent că se lucrează la finalizarea a două transferuri. Acestea nu s-au concretizat momentan, iar după meciul din Cupă cu FC Voluntari, Zeljko Kopic a transmis că mai are nevoie de jucători. 

Dennis Politic este în continuare accidentat, iar după meciul din Cupă Dinamo l-a pierdut şi pe atacantul Hakim Abdallah. 

"Hakim Abdallah a fost înlocuit în minutul 18 al partidei cu FC Voluntari, din cauza unei accidentări. Jucătorul dinamovist a suferit o luxație a umărului drept. În perioada următoare, Hakim va începe recuperarea și sperăm la o revenire cât mai rapidă pe teren", transmit dinamoviştii.

În urmă cu câteva zile, Andrei Nicolescu a anunţat că se lucrează la două transferuri. 

"Încercăm să finalizăm cât mai repede două transferuri. Un mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Andrei Nicolescu pentru iAmSport.

Zeljko Kopic a cerut mai mulţi jucători 

"Nu văd un cel mai bun prim 11 deocamdată, aceasta e echipa pe care o folosesc, nu judec în termen de cel mai bun 11. Am avut doi jucători noi față de ultima partidă, Costin și Patriche. Am simțit că jucătorii sunt puțin obosiți, am hotărât să mergem la fel. A fost un meci tipic de Cupă, cu o echipă motivată, care a jucat acasă. Am văzut că și în campionat stau bine. Ar fi trebuit să avem mai multe realizări pe plan ofensiv. Important e că am câștigat.

Pentru mine a fost important să ajungem în grupe. Pot să folosesc mai mulți jucători, să le dau minute. Avem jucători care nu sunt la capacitate maximă, trebuie să avem răbdare cu ei. Mergem să jucăm cu liderul, suntem și noi foarte aproape, vrem să jucăm un fotbal bun, să ne întoarcem cu un rezultat bun. Mai este nevoie de câțiva jucători”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul partidei de la Voluntari.

Am încercat să vorbim cu Andrei Nicolescu pentru a lămuri această situaţie, însă până la momentul publicării materialului, acesta nu a putut fi contactat nici telefonic, nici în scris. Vom reveni cu răspunsul său, de îndată ce ne va fi pus la dispoziţie. 

Ultimul transfer parafat de dinamovişti în această vară este, momentan, Alberto Soro, atacant care a trecut şi pe la Real Madrid. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel