Superliga Romaniei Constantin Budescu nu face deplasarea la Sfântu Gheorghe. Ce decizii de ultimă oră a mai luat Gică Hagi
Data publicării:
Gheorghe Hagi a făcut o serie de schimbări în lotul echipei Farul, înainte de a se deplasa în Covasna, unde va juca împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în cea de-a treia etapă din play-off.

Budescu pleacă din vară de la Farul

Fotbalistul Constantin Budescu nu va face parte din lotul celor de la Farul Constanța, în meciul dintre echipa constănțeană și Sepsi OSK, din această rundă de play-off. Gică Hagi a a decis să nu îl includă pe Budescu în echipa care se va deplasa în Covasna, vineri, 5 aprilie.

Farul Constanța va juca pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru duelul din etapa a 3-a de play-off. Meciul se va disputa de la ora 20:30.

Gică Hagi a anunțat că doar 20 de jucători vor merge la Sfântu Gheorghe, iar Constantin Budescu, Ronaldo Deaconu, Kevin Boli și David Kiki, jucătorul care va părăsi Farul la finalul sezonului, nu vor face parte din lotul constănțenilor.

De asemenea, și Constantin Budescu, va pleca de la echipa lui Gheorghe Hagi, la finalul sezonului, acesta fiind transferat la începutul actualei stagiuni, scrie as.ro

În plus, Gică Hagi a mai renunțat la doi jucători, pentru meciul contra covăsnenilor. Vlad Răfăilă, al treilea portar al echipei, dar și Amine Bechaib, revenit după o accidentare, vor rămâne la Constanța, alături de ceilalți patru jucători, potrivit site-ului oficial al celor de la Farul Constanța.

În ultimele trei etape, „Magicianul” a bifat doar opt minute la echipa constănțeană. Budescu, în vârstă de 35 de ani, a jucat, în total, 29 de meciuri pentru campioană, reușind să înregistreze opt goluri.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel