Superliga Romaniei Contre-n declarații la Rapid. Șumudică e mulțumit cu remiza în Giulești, Viorel Moldovan are altă părere
Data publicării:
Următorul meci pe care FC Rapid îl va disputa în Superliga se va desfășura în Giulești, în fața celor de la Oțelul Galați.

Marius Șumudică a declarat că, în eventualitatea în care elevii săi nu reușesc victoria pe teren propriu, nu va fi nimic în neregulă. FC Rapid primește vizita celor de la Oțelul Galați, sâmbătă, 28 septembrie. Totuși, președintele clubului de fotbal vrea ca antrenorul să obțină prima victorie din acest sezon în Giulești.

Viorel Moldovan a afirmat că echipa trebuie să lege victoriile, astfel că se așteaptă la un rezultat pozitiv în duelul cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Viorel Moldovan: „Nu mă gândesc la un rezultat de egalitate”

„Trebuie să legăm victoriile. Cu Oțelul Galați trebuie să confirmăm forma bună din prezent și să facem puncte. Dacă nu legăm victoriile nu putem urca în clasament, pentru a reveni acolo în primele șase echipe.

(n.r. Marius Șumudică a declarat că ar fi mulțumit și cu un punct cu Oțelul. E acceptabil?) Poate Marius a spus acest lucru pentru a lua presiunea de pe umerii jucătorilor.

Oțelul e o echipă harnică, o echipă agresivă, în sensul pozitiv al cuvântului. E o trupă care e pe val și e în fruntea clasamentului. Nu mă gândesc la un rezultat de egalitate. Pe teren propriu nu am mai câștigat de atât de mult timp. Trebuie să ne deblocăm, să obținem și noi prima victorie în Giulești.

Dacă stai și te gândești, și cu 'U' Cluj dacă făceam un punct, coroborat cu victoria cu Unirea Slobozia, făceam patru puncte. Dar eu nu îmi doresc egal, ci îmi doresc toate punctele din acest joc”, a declarat președintele Rapidului, Viorel Moldovan, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Șumudică despre meciul cu Oțelul

„Cele trei puncte pentru moral înseamnă ceva, dar nu înseamnă nimic dacă nu câștigăm cu Galațiul acasă. Dacă avem agresivitatea de azi (n.r. - meciul cu Unirea Slobozia), avem șanse să luăm cele trei puncte”, a declarat Marius Șumudică, după a doua victorie în fruntea Rapidului. 

Și Victor Angelescu vrea victoria în Giulești

„Ne bucurăm și noi că am bătut. Am fost bucuroși, dar nu reprezintă nimic. A fost a doua victorie, încă suntem departe. Avem doar 12 puncte și nu putem să ne bucurăm prea mult.

Realitatea este că până acum avem un sezon slab, iar jucătorii trebuie să realizeze că nu putem să facem nuntă după fiecare victorie. Mai ales că acum am jucat cu Slobozia, nu cu o echipă care are pretenții de play-off. Orice victorie ne ajută. Dar am o amărăciune și sunt puțin supărat. Nu ne putem bucura după o victorie cu Slobozia.

Suntem Rapid și ar trebui să fim în primele șase (echipe) la ce investiții s-au făcut. E un început. Dacă nu câștigăm cu Oțelul, ne-am bucurat degeaba.  Am avut un început de sezon dezastruos. Dar m-am bucurat la meci. Am făcut un meci bun și cred că este poate primul meci solid făcut, nu doar pe o perioadă a jocului.

Am făcut un joc bun în ambele reprize. Am arătat mai bine fizic. Dar până la urmă am bătut Unirea Slobozia care a promovat acum, să fim serioși. Important este să batem Oțelul. Dacă nu batem Oțelul, suntem o echipă de jumătatea clasamentului și nu îmi doresc asta. Nu avem nicio victorie pe Giulești și nu este normal. Jucătorii trebuie să fie foarte concentrați”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Rapid se clasează pe al 8-lea loc în Superliga, cu 12 puncte, la cinci puncte în spatele celor de la Oțelul Galați, care se află pe locul secund.

Cele două formații se vor duela sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel