Fotbal Corvinul Hunedoara a învins CSC Șelimbăr. Duelul trebuia să se desfășoare în prima etapă
Data actualizării:
Data publicării:
Corvinul Hunedoara a acumulat încă trei puncte odată cu victoria în fața celor de la CSC Șelimbăr, meci din prima etapă a Superligii, reprogramat după angrenarea hunedorenilor în competițiile europene.  

Meciul ar fi trebuit să se joace în prima etapă a sezonului din Liga II, însă Corvinul Hunedoara a fost nevoită să amâne partida, întrucât evolua în competiția Europa League. 

Echipa condusă de Florin Maxim a urcat pe locul 11 în campionat, în urma victoriei obținute împotriva formației CSC Șelimbăr, scor 1-0, echipă care a acces în play-off-ul Ligii II sezonul trecut. În acest moment, sibienii se află pe locul 19, cu doar 5 puncte obținute, având deja șase etape disputate, spre deosebire de hunedoreni, cu doar patru meciuri jucate.

Golul partidei de miercuri după-amiază a fost înscris de gazde, prin reușita lui Antonio Manolache în minutul 24. Sibienii nu au putut reveni în meci, astfel că mai coboară un loc în clasamentul ligii secunde.

Pe 29 aprilie, în ultimul duel dintre cele două echipe, Corvinul Hunedoara s-a impus cu 3-1. 

Până în acest moment, Corvinul a înregistrat două victorii (ASC Viitorul Tg. Jiu și CSC Șelimbăr), o remiză (Ceahlăul Piatra Neamț) și o înfrângere (FC Voluntari).

CSC Șelimbăr a bifat doar o victorie (Metaloglobus București), două remize (FCU Craiova și Unirea Ungheni) și trei înfrângeri (Chindia Târgoviște, CS Afumați și Corvinul Hunedoara) în actualul sezon al ligii a II-a.

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea în „Corvinul 1921 Hunedoara”

Oficialii clubului hunedorean au fost nevoiți să schimbe denumirea stadionului, după o serie de solicitări venite de la moștenitoarele regretatului fotbalist Michael Klein.

Consiliul Local al municipiului Hunedoara a decis vineri schimbarea denumirii Complexului Sportiv „Michael Klein” în Complexul Sportiv „Corvinul 1921 Hunedoara”, se arată într-un comunicat al echipei din Liga a II-a de fotbal.

Conform sursei citate, decizia vine în contextul în care, pe parcursul ultimelor patru luni, prin mai multe adrese, moștenitoarele fotbalistului simbol al Hunedoarei (soția și fiica) au notificat Primăria Hunedoara asupra faptului că sunt deținătoare ale mărcii înregistrate „Michael Klein” (solicitare depusă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci în 08.03.2023, marca fiind acordată în 18.12.2023 de către instituția amintită), arătând că nu au fost consultate, informate și nici nu s-a obținut acordul lor scris, în urmă cu mai bine de 13 ani, când Consiliul Local a decis schimbarea numelui Stadionului „Corvinul” în Complex Sportiv „Michael Klein”, prin HCL nr. 139 din 28.07.2011...CITEȘTE MAI MULT


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel