Fotbal Corvinul Hunedoara, perioadă de foc! S-au stabilit datele de joc ale meciurilor restante
Data actualizării:
Data publicării:
Se cunosc datele în care divizionara secundă, Corvinul Hunedoara, își va relua meciurile restante din noul sezon al ligii 2.

Corvinul Hunedoara a aflat când va evolua în meciurile amânate

Federația Română de Fotbal a stabilit datele pentru cele trei partide restante ale echipei Corvinul Hunedoara, din primele etape ale sezonului 2024-2025 din Liga 2. Programul echipei hunedorene a fost serios afectat de participarea în competițiile europene, după ce Corvinul a câștigat Cupa României în sezonul precedent și a avut parte de un calendar extrem de încărcat, inclusiv în Europa League.

Cu toate că FRF și-a exprimat aprecierea pentru performanțele echipei, inclusiv eliminarea echipei maghiare Paksi din Europa League, solicitarea clubului de schimbare a statutului său juridic din cel de drept public în cel de drept privat pentru a putea promova în Superliga a fost respinsă din cauza opoziției altor patru echipe din liga secundă: FC Voluntari, FC U Craiova, FC Argeș și FK Csikszereda. Cele patru cluburi de fotbal au făcut contestație la decizia inițială a FRF de a acorda șansa hunedorenilor să promoveze în liga superioară de fotbal.

În prezent, echipa antrenată de Florin Maxim se află pe locul 21, cu un singur punct acumulat și un golaveraj de 1-3. În clasament, alte trei echipe au restanțe, respectiv adversarele hunedorenilor, dar lucrurile arată mai bine în cazul acestora: CS Afumați, pe locul 13, cu 6 puncte, CSC Șelimbăr, pe locul 15, cu 5 puncte, și Unirea Ungheni, pe locul 20, cu 2 puncte.

Jocurile restante vor avea loc după cum urmează: partida cu CSC Șelimbăr din prima etapă se va juca pe 18 septembrie, meciul cu Unirea Ungheni din etapa secundă este programat pentru pe 25 septembrie, iar confruntarea cu CS Afumați din etapa cu numărul 3 a fost programată pe 6 noiembrie.

Aceste jocuri vor completa clasamentul înaintea etapei a 13-a, după ce toate echipele vor fi disputat același număr de meciuri. În prezent, campionatul este întrerupt pentru meciurile echipei naționale, urmând să se reia cu etapa a șasea, în două săptămâni.

Maxim: „Suntem într-un punct zero, trebuie să înțelegem cu toții. Asta e realitatea de acum”

Corvinul Hunedoara a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-1, în a cincea etapă a ligii secunde de fotbal.

„Nu puteau să ne pună probleme, doar noi îi puteam introduce în joc- A venit o greșeală omenească, e ceva normal. Până la urma urmei, după ce s-a întâmplat de-a lungul acestui an, de-a lungul campaniei noastre, jucătorii sunt puțin încărcați. De alergat, nu am ce să le reproșez, îi văd, muncesc și la antrenamente, doar că e un blocaj. Vine această pauză binemeritată, e binevenită pentru noi, pentru că aveam nevoie de puțin timp. Putea fi victorie, dar despre asta e vorba. Așa se întâmplă! 

Gârbiță are nevoie de timp. Suntem Corvinul, cum ne place să credem, dar am pierdut jucători importanți, au venit jucători care au nevoie de timp, nigerienii la fel, i-am luat ca pe o investiție pe termen lung. Mai au nevoie de adaptare. La fel și cu jucătorii noi aduși acum. Sperăm să îi facem cât mai repede, să avem opțiuni, pentru că acești jucători au jucat de la Liga III, meci de meci. 

Suntem într-un punct zero, trebuie să înțelegem cu toții. Asta e realitatea de acum. Găsim soluții și vedem ce va fi pe viitor”, a declarat antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel