UEFA Europa League Corvinul Hunedoara şi-a aflat adversara din primul tur Europa League. Este o echipă din Ungaria
Data actualizării:
Data publicării:
Corvinul Hunedoara a aflat contra cui va debuta în preliminariile Europa League. 

Adversara câştigătoarea Cupei României din ultimul sezon va fi Paksi, câştigătoarea Cupei Ungariei. În finală, cei de la Paksi au câştigat cu 2-0, după prelungiri, contra celor de la Ferencvaros. 

Cei de la Paksi au terminat campionatul maghiar pe locul al doilea, la 16 puncte în spatele campioanei Ferencvaros. Au marcat de 51 de ori în ultimul sezon şi au primit 42 de goluri, reuşind 17 victorii, 7 egaluri şi 9 înfrângeri. 

"Vom înfrunta PAKSI FC din Ungaria, în primul tur preliminar al UEFA Europa League! Primul joc se va disputa pe 11 iulie, în ţara vecină, în vreme ce returul va fi la #Sibiu, pe 18 iulie! Orele de disputare ale partidelor vor fi comunicate în scurt timp.Hai, Corvinu!", au scris cei de la Corvinul Hunedoara pe Facebook. 

Elevii lui Florin Maxim au plecat în Slovenia pentru cantonamentul de vară dinaintea meciurilor din preliminariile Europa League. 

Corvinul Hunedoara va disputa mai multe partide amicale în cantonament, cu adversari tari, NK Celje (campioana Sloveniei), FK Sarajevo (locul 4 în prima ligă din Bosnia-Herţegovina) şi, posibil, cu FK Borac Banja Luka, campioana Bosniei.

”Sunt adversari puternici, care vor juca și ei în Europa, un prilej perfect pentru noi să vedem unde ne situăm și ce mai trebuie să facem ca să ajungem cât mai pregătiți la ora meciurilor din preliminariile Europa League și cel din Supercupă”, a explicat Florin Maxim, conform Liga2.ro. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Cine este Filip Blazek, noul fundaş al Rapidului

FC Rapid a oficializat două transferuri în aceeaşi zi....


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Eduard Pap, săgeţi către strategia de transferuri a celor de la Oţelul Galaţi? "Eram doi români în teren, restul străini. Mi se pare exagerat"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat tricolor, împlineşte 56 de ani. Cele mai mari performanţe ale carierei

Agerpres

FC Botoşani, victorioasă în primul amical al verii. Bogdan Andone a anunţat un nou transfer

Captură Oţelul TV

Oţelul şi-a stabilit meciurile amicale din Austria. Duel cu o echipă de Liga Campionilor

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?