Fotbal Corvinul şi-a revenit. Andrei Herghelegiu a vorbit despre respingerea dreptului de promovare
Data publicării:
Corvinul Hunedoara a înregistrat a treia victorie consecutivă, 3-0 cu AFC Câmpulung Muscel, şi pare că şi-a revenit după startul slab de sezon. În prima etapă, Corvinul pierduse la FC Voluntari, scor 0-2, iar apoi a fost eliminată şi din playoff-ul Cupei României, de către FC Argeş. 

Andrei Herghelegiu, cel mai vechi jucător din lotul lui Florin Maxim, a marcat în victoria cu 3-0 şi a vorbit despre respingerea dreptului de promovare de către FRF. 

"Era normal să ne fie puţin greu la început, dar cred că am depăşit momentul. E foarte important că am legat şi a treia victorie. Noi ne dorim la fiecare meci să câştigăm. Ne bucuram şi la o victorie cu 1-0, dar şi dacă era cu 4-0. 

Nu ne interesează ce declară alţii despre noi, noi încercăm să muncim cât mai bine. 

Florin Maxim decide unde intru eu, important este să joc, îmi doresc să joc cât mai mult. E al patrulea sezon pentru mine aici. Suntem foarte bine acum. Am avut nevoie de puţin timp. Sperăm ca miercuri să avem şi a 4-a victorie la rând. 

Şi anul trecut a fost aceeaşi situaţie, legat de dreptul de promovare. Ne concentrăm pe ce avem de făcut şi ne bucurăm de fotbal", a declarat Andrei Herghelegiu la finalul partidei cu AFC Câmpulung Muscel. 

 A fost anunţat obiectivul Corvinului în acest sezon, după ce FRF i-a respins dreptul de promovare

"Mesajul preşedintelui clubului, Sorin Cimpoca:

Corvinişti,

În primul rând, vreau să vă mulţumesc în numele jucătorilor, staff-ului tehnic şi administrativ şi a tuturor oamenilor care lucrează pentru Corvinul, pentru susţinerea necondiţionată arătată într-o vară cu adevărat istorică pentru clubul nostru! Ne-am bucurat, împreună, de cea mai mare performanţă din istoria grupării şi apoi de un parcurs european în urma căruia am readus Hunedoara pe buzele tuturor.

A urmat apoi, decizia de respingere a cererii clubului de a-şi modifica forma juridică, pentru a ne permite obţinerea dreptului de promovare, hotărâre care, deşi ne-a mâhnit, n-a făcut decât să ne motiveze şi mai mult, în dorinţa noastră de a vedea Corvinul, în viitorul cât mai apropiat, în prima ligă.

În aceste condiţii, având în vedere şi eliminarea din play-off-ul Cupei României, obiectivul echipei noastre rămâne unul clar: o clasare în topul ierarhiei ligii secunde, precum şi consolidarea lotului existent, pentru sezonul în care ne va fi permis dreptul de promovare în Superligă.

Nu trebuie să uităm faptul că, în acest moment, în lotul echipei noastre se regăsesc – şi joacă – doi jucători extrem de talentaţi născuţi în 2007, precum şi alţi doi născuţi în 2004, convocaţi recent la reprezentativa Under 20 a ţării noastre, dar şi alţi tineri fotbalişti care pot reprezenta o bază solidă pentru tot ceea ce va însemna Corvinul în anii următori.

Mai mult decât atât, clubul nostru a transferat, în această vară, alţi trei jucători din străinătate şi mai pregăteşte aducerea a încă unuia, pentru ca lotul nostru să se ridice la înălţimea aşteptărilor noastre, a tuturor celor care iubim Corvinul. Proiectul început acum mai bine de trei ani, aici, la Hunedoara, continuă şi se consolidează, în ciuda tuturor obstacolelor şi a zvonurilor apărute în ultima perioadă.

În aceste condiţii, cred cu tărie că echipa noastră va rămâne una dintre formaţiile de top din liga secundă şi că drumul nostru nu poate avea decât o singură destinaţie finală: revenirea în elita fotbalului românesc", se arată în mesajul publicat de Corvinul Hunedoara.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel