Superliga Romaniei Costel Gâlcă, influență mare asupra jucătorilor. „Ne-am creat ocazii!”
Data publicării:
Antrenorul oltenilor a analizat jocul de luni seară, în urma căruia Universitatea Craiova a reușit să câștige dramatic meciul din deplasare, cu Rapid București, scor 2-1, printr-un gol înscris în ultimul minut.

Gâlcă reușește să învingă din nou

Costel Gâlcă a oferit o serie de declarații, la finalul meciului cu Rapid București. Craiovenii au reușit să învingă bucureștenii în ultimul minut al partidei ('96), prin golul lui Alexandru Crețu.

„Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii.

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp. Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac și în apărare.

Pentru mine, Ivan este atacant, dar joacă de mult timp extremă. Se simte bine pentru că a avut goluri în acest meciuri și pentru că poziția lui în teren și sprijinul colegilor îi dau mai multe opțiuni.

Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Baiaram a ieșit din teren, vedem rezultatul mâine poimâine.”, a spus Costel Gâlcă, după meciul cu Rapid București.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 5, penultima poziție din play-off, cu 29 de puncte, pe când Universitatea Craiova se situează cu un loc în fața alb-vișiniilor, cu 35 de puncte.

Andrei Ivan, cuvinte importante oferite lui Gâlcă

La finalul meciului de pe stadionul din Giulești, și Andrei Ivan și-a exprimat opiniile privind partida în urma căreia oltenii au adăugat trei puncte la clasamentul play-off-ului SuperLigii.

„Trei puncte bune pentru noi. E important că am câștigat. De acum o să joc oriunde pentru echipă... Probabil Mister mi-a dat încredere. A știut cum să lucreze cu mine și asta m-a ajutat. Am avut o săptămână la dispoziție cu Mister și acum e bine”, a spus Andrei Ivan, la interviul de după meci.

Echipe de start

Rapid București: Ungureanu – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Onea – Kait, Oaidă, Papeau – Krasniqi, Rrahmani, Funsho. Rezerve: V. Drăghia, I. Cristea, D. Grigore, A. Borza, R. Bădescu, Emmers, A. Cepoi, Omar El Sawy, C. Petrila, C. Cîrjan, F. Hasani, B. Burmaz.

Antrenor: Bogdan Lobonț

Universitatea Craiova: L. Popescu – M. Căpățînă, G. Zajkov, R. Melo da Silva, N. Bancu – A. Crețu, A. Mekvabishvili – Ș. Baiaram, L. Houri, A. Ivan – J. Markovic. Rezerve: D. Lazar, Soiri, B. Ndong, Mateiu, Danciu, Ș. Bana, A. Cîmpanu, J. Blesa, A. Mitriță.

Antrenor: Costel Gâlcă


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel