Superliga Romaniei Costel Gâlcă, precaut înainte de meciul cu Oțelul Galați. Cum vede partida cu dunărenii
Data publicării:
Universitatea Craiova joacă în deplasare, împotriva celor de la Oțelul Galați, într-un meci care contează pentru a XII-a etapă a Superligii.

Gâlcă: „Cunoaștem Oțelul Galați, e o echipă cu intensitate, cu agresivitate”

„Cunoaștem Oțelul Galați, e o echipă cu intensitate, cu agresivitate, care a jucat de la egal la egal toate meciurile și și-a impus acest joc. Și în Giulești au fost foarte aproape să câștige. Și noi trebuie să fim la o anumită intensitate, să avem agresivitate ca echipă, să fim compacți, să nu lăsăm spații.

La fiecare meci ne creăm ocazii, dar îmi doresc să le și finalizăm. În primul rând tactic trebuie să stăm foarte bine, pentru că Oțelul este o echipă care caută spațiu, vine cu foarte multe mingi în careu și aici câștigă. Sper să găsim spațiile necesare să ajungem la poarta lor cât mai repede, să verticalizăm mult mai repede”, a declarat Constantin Gâlcă, în conferința premergătoare meciului cu Oțelul Galați.

Totodată, Gâlcă a ținut să aprecieze jocul prestat de elevii săi în meciul din etapa anterioară, cu Unirea Slobozia, partidă încheiată cu victoria oltenilor, scor 3-0.

„Jucătorii au intrat foarte hotărâți în meci. Mi-aș fi dorit să marcăm mult mai mult”

„Era foarte important să câștigăm meciul cu Unirea Slobozia având în vedere că nu câștigasem de patru meciuri. Mi-aș fi dorit să marcăm mult mai mult, dar până la urmă a fost o victorie, am câștigat cu 3-0, jucătorii au intrat foarte hotărâți în meci.

Nu a fost o partidă extraordinară ca joc per total, dar am avut o organizare mult mai bună și nu am primit gol, ceea ce este foarte important pentru mine și pentru echipă”, a mai spus Constantin Gâlcă. 

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu a prefațat duelul cu Universitatea Craiova. Antrenorul oțelar așteaptă sprijinul publicului gălățean

Atacantul bosniac Jovo Lukic a vorbit și despre primul său joc din Superliga, fotbalistul fiind introdus la pauza meciului cu Unirea Slobozia, dar și despre impresiile dinaintea partidei de sâmbătă seară.

„Prima impresie este una excelentă, am un mare sprijin din partea echipei, regret că nu am înscris la debut, dar nu are importanță pentru mine, vreau ca echipa să câștige.

Cred că va fi un meci greu (împotriva Oțelului), pentru că sunt neînvinși și nu au nicio înfrângere acasă. Sper să putem juca bine și să facem un rezultat bun.

Au o echipă bună, au multă calitate și joacă un fotbal fizic. Trebuie să ne adaptăm la acest lucru și să încercăm să-i învingem.”, a spus Lukic, la conferința de presă dinaintea meciului.

Cele două formații se află printre primele clasate în Superliga, Universitatea Craiova fiind pe locul 2, cu 19 puncte, în timp ce Oțelul are cu un punct mai puțin, dar și o etapă nedisputată.

Universitatea Craiova face deplasarea la Galați, pentru meciul din a XII-a etapă a Superligii, partidă programată sâmbătă seară, 5 octombrie, de la ora 21:30.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel