Superliga Romaniei Costel Gâlcă spune că Universitatea Craiova ar fi trebuit să aibă mai multe puncte în campionat
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul Universității Craiova a prefațat meciul din a XI-a etapă a Superligii, programat luni, 30 septembrie, contra Unirii Slobozia.

Universitatea Craiova primește vizita nou-promovatei Unirea Slobozia, luni, 30 septembrie, într-un meci care contează pentru a XI-a etapă a Superligii.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, crede că echipa sa ar fi trebuit să aibă mai multe puncte după primele 10 etape disputate în acest sezon. Totodată, tehnicianul oltenilor a spus că bătălia la titlu de anul acesta este una aprigă, nefiind nicio echipă favorită la câștigarea campionatului.

„Eu nu mă ascund, dar trebuie să facem niște pași ca să luptăm pentru titlu”

„În ziua de astăzi nu există favorită la campionat. Ați văzut ce se întâmplă. Trebuie să luăm fiecare meci cu seriozitate și cu atitudine de învingătoare. Eu nu mă ascund, dar trebuie să facem niște pași ca să luptăm pentru titlu.

În fiecare meci trebuie să îmbunătățim ceea ce trebuie să îmbunătățim. Din punctul meu de vedere, noi trebuia să avem mai multe puncte până acum, dar ăsta este fotbalul, uneori trebuie să ai și puțin noroc”, a declarat Costel Gâlcă, în conferința de presă premergătoare meciului cu

Antrenorul echipei craiovene nu a subestimat formația condusă de Adrian Mihalcea, spunând că se așteaptă să vadă un meci bun, sperând la o victorie pe teren propriu în fața Unirii Slobozia, chiar dacă adversara dispune de numeroase calități ofensiv.

„Eu mă gândesc la victorie, mă gândesc la un meci bun, în care să avem o prestație destul de solidă. Pentru că pe mine asta mă interesează în primul și în primul rând, să nu primim gol. Sigur că este presiune și tot timpul va fi presiune. Dacă vrei să fii campion și să te bați la primele locuri, trebuie să câștigi tot timpul.

Unirea Slobozia e o echipă cu intensitate bună, o echipă bătăioasă, care ajunge foarte repede în careul advers, deci trebuie să stăm foarte bine în teren, să avem un echilibru defensiv. Apoi, pe faza ofensivă, trebuie să avem o poziționare bună și o circulație a balonului, foarte rapidă. Și, cu siguranță, o să ne creăm ocazii de gol și o să înscriem.

Nu toți jucătorii sunt la același nivel fizic, nu suntem atât de omogeni. Plus accidentările pe care le-am avut, unii jucători au venit după accidentări, și este normal pe undeva să nu mai avem acea constanță în joc. Noi trebuie să demonstrăm în fiecare meci prin rezultate și prin joc în primul rând. Pentru că în urma jocului vin și rezultatele pozitive. Trebuie să avem constanță în joc și în rezultate”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Universitatea Craiova întâlnește luni, 30 septembrie, de la ora 21:00, echipa Unirea Slobozia, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

După cele 10 etape disputate, craiovenii se clasează pe locul 4, cu 16 puncte, în timp ce ialomițenii au acumulat 11 puncte și se poziționează pe a 11-a treaptă a Superligii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel