Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a prefațat meciul cu echipa condusă de Liviu Ciobotariu, FC Botoșani.

Antrenorul oltenilor primește vizita penultimei clasate, FC Botoșani, într-un meci care contează pentru a XIII-a etapă a Superligii. Costel Gâlcă vrea să obțină victoria în meciul contra botoșănenilor, spunând că se bucură de un lot mai solid decât cel din urmă cu două săptămâni.

Constantin Gâlcă: „Este un prilej acest meci pentru a face un joc mai complet decât cel de la Galați”

„Toate meciurile din prima divizie sunt foarte dificile având în vedere că sunt antrenori cu experiență, antrenori care au mult timp în prima ligă, și-am îmbunătățit loturile. Și meciul cu FC Botoșani va fi la fel de greu, dar depinde numai de noi, de atitudinea noastră și de efortul pe care îl vom depune în acest meci.

Tot timpul am spus că ne batem la titlu, trebuie să demonstrăm în fiecare meci. Este un prilej acest meci pentru a face un joc mai complet decât cel de la Galați (scor 1-1), să avem un joc al echipei cu o intensitate mai mare, cu o organizare mult mai bună. Avem nevoie să creștem în omogenitate. Un lucru îmbucurător este faptul că lotul este destul de bine, comparând cu perioada de acum două săptămâni.

Putem să alegem (n.r. dintre jucători), să facem mai multe schimbări, să venim cu oameni de calitate de pe bancă. Nu i-am recuperat pe toți, dar arătăm mult mai bine și din punct de vedere fizic. Omogenitatea vine cu timpul. Cu siguranță, când o să avem tot lotul la dispoziție, o să arătăm mult mai bine.

Toți au loturi bune, antrenorii cunosc foarte bine Liga 1 și atunci meciurile sunt mai complicate, dar depinde doar de noi. Trebuie să fim mai ambițioși și să depunem mai mult efort. Să ne gândim la echipă.

Nu contează ce joacă adversarul, ci ceea ce propunem noi, asta e cel mai important pentru mine. Trebuie să luăm cele trei puncte. După ne gândim la celelalte meciuri. E important să câștigăm meciul (n.r. cu FC Botoșani).

Alex Cicâldău e un jucător care ne va ajuta foarte mult, are o calitate de joc foarte bună, ne ajută, pentru că el joacă rapid, gândește rapid, iar viteza noastră de joc va crește cu el. Aveam nevoie, ca antrenor, de un jucător ca el.”, a prefațat Constantin Gâlcă, în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

CITEȘTE ȘI A bătut Rapidul și vrea punct sau puncte cu Universitatea Craiova. Liviu Ciobotariu anunță cei trei jucători de la Universitatea care pot face diferența

Și Alexandru Cicâldău, jucător care a revenit la Universitatea Craiova în luna septembrie, a analizat duelul cu FC Botoșani, spunând că dorește să obțină victoria.

„Este un meci foarte important pentru noi, în care trebuie să luăm cele trei puncte. Totul depinde doar de noi. Mi-era dor de Craiova și sunt foarte fericit că am venit. Sper să ne îndeplinim obiectivele împreună.

În primul rând, e vorba despre echipă, apoi individual. Cu siguranță că voi da totul pe teren, ca jucător, să ne îndeplinim obiectivul.

Era conștientă toată lumea de situația în care mă aflam atunci când am venit (n.r. septembrie, când a semnat cu Universitatea). Am avut nevoie de o perioadă în care să mă încarc, să mă simt mai bine și să fiu pregătit fizic.

Bineînțeles (n.r. că vreau să joc la națională). Orice jucător vrea să prindă echipa națională, este o mândrie să fii acolo, dar perioada aceasta a fost importantă pentru mine ca să-mi revin fizic. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, iar dacă vom avea rezultate bune, vom ocupa și un loc bun.”, a declarat Alex Cicâldău, în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Universitatea Craiova - FC Botoșani are loc duminică, 20 octombrie, începând cu ora 16:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel