Echipa nationala Cristi Chivu, clar în declarațiile oferite presei olandeze: „Nu trebuie să ne subestimeze”
Data publicării:
Fostul internațional român a oferit o serie de declarații presei olandeze, înaintea meciului echipei naționale a României contra Olandei, din optimile de finală ale EURO 2024.

Echipa națională a României va înfrunta astăzi, 2 iulie, selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

Chivu: „Au un adevărat spirit de luptă, își pun inima și sufletul”

Cristi Chivu a fost clar în declarațiile pe care le-a oferit presei olandeze, spunând că echipa națională a „portocalei mecanice” nu ar trebui să subestimeze calitatea „tricolorilor”, respectiv unitatea grupului, care poate produce surprize.

„Această Românie și-a dezvoltat propria identitate: ei știu foarte bine ce pot și ce nu pot să facă. Echipa nu este debordantă când vine vorba despre clasa individuală.

Dar formează un grup unit, în care fiecare își cunoaște rolul. Au un adevărat spirit de luptă, își pun inima și sufletul în luptă.

Această echipă iese în evidență atunci când se retrage și poate lovi din faza de tranziție. Am văzut asta cu victoria asupra Ucrainei. Olanda nu trebuie să ne subestimeze”, a declarat Cristi Chivu, în presa din Olanda, citat de orangesport.ro.

Andrei Rațiu, aceeași rugăminte

Rațiu a declarat că există talente individuale în echipa națională a României, calități care pot face diferența într-un meci, dar și faptul că „tricolorii” nu ar trebui subestimați, întrucât au demonstrat că pot atinge rezultate pozitive: „Cred că am făcut un pas înainte cu toții, ne-am pus din nou pe hartă ca țară și de acum înainte, echipele o să aibă respect pentru noi.

Nu ar trebui (să ne subestimeze vreo echipă), pentru că am reușit să ne poziționăm primii în grupă, am făcut jocuri foarte bune și am demonstrat că putem să le dăm gol și că ne putem bate cu oricine.”, a spus „Sonic”, înaintea duelului cu Olanda, din optimi.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

Captură Oţelul TV

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul. "Important e cum terminăm, nu cum începem"

pixel