Handbal Cristina Neagu dă cărţile pe faţă. Ce spune despre salariul ei de la CSM Bucureşti, plătit din bani publici
Data publicării:
Cristina Neagu a decis ca acesta să fie ultimul ei sezon din carieră. Într-un interviu, aceasta a abordat şi tema salariului ei de la CSM Bucureşti, pentru care a fost criticată de multă lume din sport şi din afara fenomenului. 

"Mă aşteptam să fie vâlvă prin venirea mea la CSM Bucureşti, dar nu mă aşteptam să se vorbească atât de mult despre banii ăştia publici, despre salariu. A fost şocant, mai ales în primul an.

Eu veneam din Muntenegru, unde eram foarte liniştită, mă protejau din toate părţile. Nu mă trimiteau nici măcar la conferinţele de presă dinaintea meciurilor, îmi spuneau să stai liniştită. Tu trebuie să te odihneşti, să te pregăteşti de meci.

Venind în ţară, s-a schimbat totul pentru mine şi a fost destul de stresant, în primul an a fost multă presiune. Se vorbea mult, eu nu înţelegeam de ce, mai ales că toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici.

Ce vină aveam eu ca sportivă? Eu semnasem un contract cu un club de handbal, îmi doream să joc handbal şi să o fac cel mai bine şi să ajut echipa. Nu stabileam eu de unde vin banii”, a spus Cristina Neagu într-un interviu pentru Antena Sport

Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor 

Fosta internațională română Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce a înscris 10 goluri pentru CSM București, în meciul de acasă cu echipa daneză Nykobing Falster Handbold, câștigat cu scorul de 27-26.

Neagu a ajuns astfel la 1.155 de goluri înscrise în cariera sa în EHF Champions League, cu 10 mai mult decât Jovanka Radicevic (Muntenegru), potrivit site-ului Federației Europene de Handbal.

Cristina Neagu este abia a șaptea în clasamentul golgheterilor actualei ediții, cu 23 de goluri, după patru etape. Lider este norvegianca Henny Ella Reistad (Team Esbjerg), cu 39 de goluri, urmată de sârboaica Andjela Janjusevic (CS Rapid, cu 29 de goluri) și de slovena Elizabeth Omoregie (CSM București), care are 26 de reușite.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

Handbal CSM București învinge CS Rapid în Liga Națională

Duelul dintre campioana CSM București și vicecampioana...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel