Fotbal Cu cine discută Dan Șucu pentru locul liber rămas pe banca Rapidului. Declarații oficiale ale apropiatului său
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Șucu ar fi plănuit o întâlnire cu un antrenor român, care este liber de contract în acest moment. Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleștene, a dezvăluit variantele oficialilor rapidiști pentru locul liber de pe banca formației.

„Șumi”, varianta cea mai apropiată de dorințele oficialilor giuleșteni

Apropiatul lui Dan Șucu, Gigi Corsicanu, a dezvăluit că o posibilitate mare de a deveni antrenor al giuleștenilor o are Marius Șumudică.  

După despărțirea clubului Rapid de antrenorul Cristiano Bergodi, anunțată marți, ruptură cauzată de un nou eșec în play-off, în fața celor de la Sepsi OSK, oficialii rapidiști caută noi variante pentru a redresa echipa care se află în impas. Protagonist al zvonurilor în ultimele două luni, se pare că Șumudică ar fi dorit pe banca din Giulești, mai ales că antrenorul român este, la momentul actual, liber de contract.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, susține că Dan Șucu i-a spus că va întreprinde o discuție, zilele următoare, cu Marius Șumudică. Mai mult decât atât, oficialii giuleșteni ar avea doar această variantă, în acest moment: „E o normalitate ce s-a întâmplat. Era de așteptat, pentru că întotdeauna antrenorul este cel care plătește, când sunt rezultate negative. E tardiv să mai spun eu dacă mutarea trebuia să se facă mai devreme. Asta au decis acționarii, a fost alegerea dânșilor. Noi nu puteam să ne implicăm în astfel de decizii, pe care trebuiau să le ia patronii...” a spus el.

Suporterii giuleșteni îl vor pe „Șumi”

„Noi, suporterii, ne dorim ca Șumudică să aibă șansa lui să antreneze Rapidul, pentru că a avut și niște rezultate. Nu doar pentru că e rapidist de-al nostru. Are și rezultate ca antrenor. Eu zic că ar fi benefic pentru Rapid!”, a mai afirmat Corsicanu.

„Decizia aparține conducătorilor. Dânșii ne-au transmis că vor avea o întâlnire cu Șumudică, mai departe vedem ce se va întâmpla, dacă vor ajunge la un consens cu Șumi sau vor alege un alt antrenor. Dar cert e că dânșii ne-au spus că, din România, ca și antrenor român, Șumi e singurul la care se gândesc.

Din moment ce au spus că vor avea o întâlnire cu el, e clar că au niște intenții în privința lui Șumi. Nu știu când va avea loc discuția, dar domnul Șucu mi-a spus că, în zilele următoare, se vor întâlni cu Șumi și vor discuta cu el”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit PlaySport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel