Fotbal international Culmea ironiei: Glasgow Rangers i-a urat baftă lui Ianis Hagi, înainte de meciul României cu Lituania
Data publicării:
Echipa națională a României a învins selecționata Lituaniei cu 3-1, într-un meci în care Ianis Hagi a fost decisiv.

Fotbalistul Ianis Hagi nu a jucat niciun meci în noul sezon pentru Glasgow Rangers. Cu toate acestea, el se antrenează continuu pentru a-și menține forma fizică, fapt ce l-a determinat pe selecționerul Mircea Lucescu să îl ia în calcul, în continuare, la echipa națională a României.

Chiar dacă au existat și încă există contestatari ai jucătorului în vârstă de 25 de ani, Hagi jr. a fost unul dintre cei mai importanți „tricolori” ai meciului României de luni seară, în fața Lituaniei, scor 3-1. Ianis Hagi a avut un aport important în meci, după ce a scos o lovitură de la 11 metri. El a fost faultat în careu de un adversar, iar centralul a decis, după consultarea VAR, că a fost lovitură de pedeapsă pentru România.

Oficialii clubului Rangers, cu care Ianis colaborează în continuare, au ținut să îi transmită gânduri bune acestuia, înainte de partidă, chiar dacă l-au exclus de la prima reprezentativă.

Mesajul celor de la Rangers pentru Ianis Hagi

„Mult noroc lui Ianis Hagi și României, care vor întâlni Lituania în Liga Națiunilor”, au scris oficialii scoțieni, pe contul de X.

 

Ce spune Ianis Hagi despre echipa scoțiană

„Eu sunt jucătorul lui Rangers, iubesc clubul. Am mai spus-o, s-a vorbit foarte mult pe seama mea, eu am spus în două mesaje foarte clare, pe contul meu de Instagram. Eu vreau doar să joc fotbal și nu cred că am dezamăgit niciun antrenor care a avut încredere în mine, în istoria mea scurtă de fotbalist.

Așa cum a fost și în situația lui nea' Mircea Lucescu, care a avut încredere în mine. Am fost în comunicare permanentă cu dânsul, am făcut pregătirea cu echipa a doua, a fost chiar mai greu decât la prima echipa, mă refer la partea fizică. Nu am dezamăgit niciodată un om care a avut încredere în mine. Le mulțumesc celor din țară, cluburilor din țară care au vorbit foarte frumos despre mine, dar lupta mea este afară”, a declarat Ianis Hagi, după meciul de luni seară.

Naționala de fotbal a României a învins cu emoții selecționata Lituaniei, cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe stadionul „Steaua” din București, în Grupa C2 a Ligii Națiunilor. România debutează astfel cu dreptul în sezonul 2024/2025 al Ligii Națiunilor, obținând cele șase puncte dorite.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel