Fotbal international Cum a comentat Neil Lennon revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers
Data publicării:
Fostul antrenor al cluburilor de fotbal Celtic, respectiv Rapid București a discutat despre decizia formației scoțiene de a-l readuce pe Ianis Hagi în lotul echipei mari.

Neil Lennon: „Rangers trebuie să-l utilizeze mai mult în acest sezon”

Fostul tehnician al lui Celtic Glasgow a vorbit despre revenirea lui Ianis Hagi la echipa lui Rangers. Românul nu a fost introdus pe teren în sezonul actual din cauza unor clauze din contract.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a jucat abia în a șaptea etapă a primei ligi de fotbal din Scoția, când a reușit să dea o pasă de gol, meci în care a fost și eliminat după producerea unui fault, scor 2-0 cu St. Johnstone.

„Ianis Hagi este un jucător foarte bun, îmi place. Rangers trebuie să-l utilizeze mai mult în acest sezon, românul îi poate ajuta”, a afirmat antrenorul nord-irlandez Neil Lennon, potrivit Sportpesurse.ro.


Ce viitor are Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Fostul jucător al echipei Alaves va putea juca din nou la finalul lunii, când Rangers va face deplasarea la Pittodrie pentru o confruntare cu Aberdeen.

Antrenorul scoțienilor, Philippe Clement, speră ca Hagi să se mențină în formă jucând pentru România în meciurile din Liga Națiunilor de săptămâna viitoare, împotriva Ciprului și Lituaniei. El a declarat, potrivit dailyrecord.co.uk: „Se poate observa, într-adevăr, că îi lipsește ritmul, și asta este normal în acest moment.”

La ieșirea de pe teren din meciul cu St. Johnstone, Hagi a fost încurajat de antrenor, care l-a îmbrățișat. După meci, Clement nu a părut supărat pe român, despre care a spus că trebuie să-și găsească forma.

„Am avut senzația prima dată că nu a fost prea multă intensitate și aveam o îndoială foarte mare cu privire la cartonașul roșu, dar după ce am văzut imaginile, este clar un cartonaș roșu.

Nu a fost intensitate în intrare, a fost un fault din partea unui jucător care este obosit în acel moment. Un jucător de atac a faultat, dar Ianis nu a avut nicio intenție să abordeze faza în acest fel.

A avut ghinion, dar este un cartonaș roșu clar, așa că nu am nimic de spus despre asta. Nu pot fi dezamăgit de el, pentru că se află într-o perioadă de consolidare a formei în acest moment.

Totuși, nu cred că va fi o suspendare foarte mare, pentru că se vede clar că nu este cu o intensitate mare și este mai mult una ghinionistă, dar e una clară.”, a spus Clement după meci.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Real Madrid este clubul cu cel mai vizitat site web din lume

Real Madrid este clubul cu cel mai vizitat site web din...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dan Alexa spune că David Maftei joacă în Liga 1 datorită lui Dorinel Munteanu. Nu a vrut să comenteze gestul antrenorului

Agerpres

Rareş Pop i-a dat mesaj lui Marius Şumudică imediat după România U20 - Cehia U20

Agerpres

George Puşcaş, criticat în termeni duri după Cipru-România 0-3. A fost numit "dezastru viu" de Cornel Dinu

Agerpres

Vali Ţicu, semnal de alarmă la Petrolul. "Nu putem vorbi de viitor"

pixel