Superliga Romaniei Cum a fost convins Dan Şucu să investească la Rapid
Data publicării:
Victor Angelescu, acţionarul celor de la Rapid Bucureşti, a povestit cum a fost convins Dan Şucu să devină investitor la clubul  din Giuleşti şi, ulterior, acţionar majoritar. 

În cadrul emisiunii Suflet de Rapidist, Robert Niţă a amintit că Daniel Niculae şi Victor Angelescu au petrecut ceva timp pentru a-l convinge pe Dan Şucu să investească la Rapid. 

"Nu poţi să zici că s-a lăsat atât de greu. Mai întâi am avut o primă colaborare pe copii şi juniori. Dânsul cumpărase baza Coresi şi, după cum ştiţi copiii lui fac fotbal, iar prima dată când ne-am văzut am vorbit de o colaborare la nivel de copii şi juniori, dânsul fiind implicat direct. 

Acolo a fost o discuţie foarte rapidă, dânsul chiar îşi dorea să facă asta, voia să ajute şi fotbalul de masă, mai multe proiecte. Sper că a spus el şi să nu îl dau în vileag, dar planifică să cumpere şi alte baze sportive în ţară, să dezvolte zona asta, să investească în copii, juniori, fotbal de masă. Ăsta e proiectul dânsului, separat de Rapid. Ne aduce nişte beneficii. Sperăm noi ca destul de mulţi să vină la noi în centru şi să crească.

Pentru partea asta a fost uşor. Apoi, pentru a veni în acţionariat şi a intra la Rapid cum a intrat, normal că a durat un pic. L-am adus la meciuri, şi uşor - uşor... A văzut ce înseamnă un derby, cum ne desfăşurăm, ce înseamnă galeria. După vreo 2-3 meciuri chiar m-a sunat şi a zis să vedem cum facem să intre. Până s-au făcut actele, până am cumpărat acţiunile de la fond, până le-am vândut către Dan, a durat. Nu pot spune că s-a lăsat greu, dar a trebuit să îi arătăm ce am făcut până atunci, a trebuit să verifice că tot ce spunem noi e ok", a declarat Victor Angelescu la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: dan sucu  fotbal  rapid bucuresti  victor angelescu 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel