Grand Slam Cum explică Iga Swiatek înfrângerea clară din sferturile de finală de la US Open
Data publicării:
Lidera mondială a tenisului feminin a fost învinsă în sferturile de finală de la US Open, într-o oră și jumătate de joc.

Jessica Pegula ajunge în prima semifinală de Grand Slam din carieră

Iga Swiatek (1 WTA) a fost învinsă în sferturile de finală de la US Open, joi dimineață, de americanca Jessica Pegula (6 WTA), scor 6-2, 6-4, într-o oră și 29 de minute.

Chiar dacă a declarat, înainte de a evolua la Flushing Meadows anul acesta, că nu are așteptări prea mari în ceea ce privește ultimul turneu major al anului, poloneza a fost surprinsă după meci plângând, ca urmare a înfrângerii în fața americancei.

Câștigătoarea a nu mai puțin de cinci turnee majore, în vârstă de 23 de ani, a declarat, în cadrul conferinței de presă de după meci, că încearcă mereu să nu își stabilească obiective prea mari, pentru a nu fi dezamăgită.

„Ei bine, eu încerc întotdeauna să am așteptări mai mici, pentru că știu că, de exemplu, oricare dintre noi poate câștiga acest turneu și nu va fi ușor. Și, de asemenea, simt că atunci când am așteptări mari, niciodată nu evoluez bine.

Așa că încerc să le micșorez cumva. Este greu să ai așteptări slabe când toată lumea așteaptă ceva de la tine și știi cumva că s-ar putea să poți juca bine. Dar cu siguranță, vreau să spun că îmi amintesc cum a fost anul trecut și nu o să am așteptări că voi câștiga mereu.

Mă concentrez mai mult să muncesc în continuare. Asta vine și ca un răspuns pentru voi, pentru că toată lumea vorbește întotdeauna despre rezultate imediat când ajungem la un turneu - toată lumea vrea să știe care este scopul meu, nu știu, să câștig finala, semifinala, și pur și simplu nu e așa...

Acestea nu sunt obiectivele mele când merg la un turneu. Cam acesta este răspunsul meu, întrucât vreau să explic că nu aștept de la mine doar rezultatele. Mă aștept mai mult să lucrez și să trec prin anumite probleme și să lucrez la ele, și cam atât.”, a spus liderul mondial al ierarhiei feminine.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Grand Slam

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel