Tenis Cum s-a echipat Novak Djokovic, după incidentul petrecut la Roma. Fanii sârbului au râs în hohote
Data publicării:
Campionul sârb a decis să nu ia prea în serios incidentul în care a fost implicat vineri seară, stârnind amuzamentul fanilor. Acesta s-a echipat corespunzător înainte de a oferi autografe susținătorilor săi.

Djokovic s-a echipat cu...o cască 

Sârbul fusese lovit de o sticlă cu apă care aparținea unui spectator, vineri, la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma. Considerat mai întâi un incident voluntar, imaginile dintr-un alt unghi ale momentului au deslușit misterul întâmplării de după partida câștigată de Nole. Se pare că sticla a alunecat din ghiozdan, lovindu-l pe Djokovic. Tenismenul a dat asigurări că se simte bine, pe rețeaua X, și că va putea juca următorul său meci duminică.

„Vă mulțumesc pentru mesajele voastre de îngrijorare pentru mine. A fost un accident și sunt bine, mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață (pe cap). Ne vedem duminică”, a scris sârbul într-un mesaj publicat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Acesta va juca în turul al treilea împotriva chilianului Alejandro Tabilo, locul 32 mondial.

Tenismenul a hotărât să nu ia în serios incidentul de vineri seară, astfel că s-a prezentat bine echipat la sesiunea de autografe. El și-a pus o cască de protecție pe cap, stârnind amuzamentul fanilor. În mod evident, nici internauții nu s-au oprit să comenteze momentul, pe care l-au catalogat ca fiind „hilar”.

Filmulețul în care Nole apare în fața fanilor echipat cu o cască a fost postat chiar de sârb, pe contul său de Instagram. Acesta a adăugat o descriere amuzantă, spunând că s-a pregătit, de această dată. 

„Azi am venit pregătit.”, a fost mesajul lui Novak.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel