Fotbal Cuvintele lui MM Stoica pentru Peluza Sud, după conflictele dintre suporterii CSA Steaua și FCSB
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB a cucerit Supercupa României la fotbal, după ce a învins formația Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0, joi seara, pe Stadionul „Steaua” din București.

Tensiunile dintre CSA Steaua și FCSB, departe de rezolvare

Joi seară, pe stadionul din Ghencea, a avut loc înfruntarea din Supercupa României dintre FCSB și Corvinul Hunedoara. Campioana Superligii a trecut de campioana Cupei României, scor 3-0, dar pe stadionul „Steaua” au existat violențe între fanii CSA Steaua și FCSB, lucru despre care a scris și Mihai Stoica.

„După ce ai răgușit scandându-i numele...”

„Chiar dacă și în trecut - când eram toți împreună - am avut deseori divergențe cu cei din Peluza Sud, i-am respectat cumva. Și atunci, și după ce au ales să se separe. Până aseară. Dacă mă înjuri pe mine e oarecum logic. Mi s-a mai întâmplat și mi se va mai întâmpla, mai ales când jucăm cu rivalii.

Dacă-mi înjuri fata, poate ți se pare interesant, dar te descalifici. Grav. Dar, dacă-l înjuri pe Vlad Chiricheș, după ce ai răgușit scandându-i numele la meciul cu Ajax (și nu numai) înseamnă că mai jos nu poți ajunge. Oricât te-ai strădui.

Asta chiar nu e ultraserie”, a scris Mihai Stoica, pe contul său oficial de Facebook.


Atât pentru FCSB, cât și pentru Corvinul Hunedoara vor urma meciurile din cupele europene, ambele în deplasare, săptămâna viitoare, FCSB cu sanmarinezii de la Virtus AC, iar Corvinul cu maghiarii de la Paksi FC.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel