Superliga Romaniei Dan Petrescu amintește tuturor: „Eu am semnat de la 1 iunie!”
Data publicării:
Antrenorul celor de la CFR Cluj s-a arătat deranjat în urma unei întrebări legate de primele acordate de către clubul ardelean, spunând că nu poate primi o sumă de bani pe care nu o merită, de vreme ce colaborarea sa cu echipa clujeană abia ce a început.

FCSB merită titlul de campioană, crede Petrescu

La conferința de presă de dinaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, Dan Petrescu a ținut să amintească tuturor faptul că jucătorii ce deja au câștigat titlul de campioni ai SuperLigii vor depune tot efortul pentru a arăta o prestație pozitivă pe teren propriu, în fața a peste 50.000 de spectatori, astfel că echipa ardeleană va avea de muncă sâmbătă seară.

De asemenea, Petrescu a recunoscut că fotbaliștii FCSB-ului merită trofeul, după rezultatele din acest sezon: „Acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB, dar cum cred eu și sunt sigur că așa crede toată lumea, cei de la FCSB vor trata meciul foarte serios, deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin și vor să arate că într-adevăr au meritat acest campionat [..] Presiunea este maximă pe CFR, pentru că ne jucăm pentru un loc în cupele europene...”

Dan Petrescu: „Doamne ferește! Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu!”

Cu toate acestea, în modul său specific, Dan Petrescu s-a arătat deranjat de un subiect legat de bonusurile oferite de club, în cazul în care obiectivele se îndeplinesc. Acesta a spus că, teoretic, contractul său începe de la data de 1 iunie, astfel că nu ar putea să primească vreo primă din partea clubului ardelean, menționând că nu ar merita un astfel de „cadou”, întrucât nu reprezintă efectul muncii sale.

„Contractul meu cu banii începe din sezonul următor. Sper să aibă jucătorii o primă și să fie bine pentru ei. Eu în niciun caz nu am și nu voi lua, asta e 100%. Ceilalți antrenori merită, cei de dinainte, dacă se va atinge obiectivul, pentru că au muncit foarte mult. Eu am venit de două săptămâni, ce pot să spun eu? [..] Mi-am dat cuvântul de onoare! Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici?! Să iau munca altora care au fost aici un an de zile?

Doamne ferește! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut! Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj va juca în deplasare meciul cu FCSB, sâmbătă seară, 11 mai, de la ora 20:00, în a noua etapă a play-off-ului SuperLigii. Ardelenii se află pe locul trei, la egalitate cu Universitatea Craiova, respectiv 40 de puncte. 

La meciul de pe Arena Națională, jucătorii roș-albaștri vor primi titlul și medaliile de campioni ai SuperLigii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel