Superliga Romaniei Dan Petrescu explică de ce a fost eliminat în meciul CFR Cluj - Unirea Slobozia: „De-asta m-am supărat!”
Data publicării:
CFR Cluj a învins Unirea Slobozia, scor 3-0, pe teren propriu, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Superligii.

Dan Petrescu: „Stă mereu pe capul meu”

Antrenorul clujenilor a solicitat consultarea VAR, de pe marginea terenului, după ce echipa Unirea Slobozia a restabilit egalitatea rapid în meciul de duminică seară. Dan Petrescu a fost avertizat de către Andrei Chivulete cu un cartonaș galben.

Cererea lui Petrescu a fost luată în calcul, în cele din urmă, după ce golul lui Purece a fost anulat pentru ofsaid la colegul său din atac. Cu toate acestea, „Bursucul” nu s-a liniștit, ceea ce i-a adus eliminarea din meci. După victorie, Dan Petrescu a explicat faptul că nu i-a înjurat nici pe centralul partidei, nici pe alți arbitri aflați pe teren.

„Trei puncte mari pentru noi ținând cont că am schimbat toți jucătorii de câmp în afară de Sava. Și-au făcut datoria toți. Sunt foarte fericit pentru rezultat. Sunt dezamăgit de eliminare.

În Europa și unde am mai antrenat nu prea am fost eliminat, în România sunt mereu. Arbitrul al patrulea sau al cincilea stă numai la banca noastră, nici nu se uită la ceilalți. I-am zis: de ce nu e atent la fază?! Galben...

Toți antrenorii din lume sunt agitați. Îmi pare rău. La meciul următor poate nu o să stau pe bancă. Proteste...Și jucătorii protestează. Trebuie să le dăm roșu mereu? Nu am înțeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru. Stă mereu pe capul meu.

A fost fault înainte de gol, de-asta m-am supărat. Le-am zis că a fost fault și să verifice la VAR. A fost fault în fața lui. Poate dacă nu era ofsaid, nu mai vorbeam de victorie.

Louis Munteanu a dat două goluri în al doilea meci. E bine pentru el. Trebuie să rămână umil, să nu creadă că e cel mai bun jucător dacă a dat două goluri. Au fost două goluri de clasă. Trebuie să știe că nu e titular de drept, are concurență aici la CFR. A luat și galbenul ala prea ușor. Merită felicitat.

Nu am avut vești bune despre Ilie, Postolachi care s-a rupt la antrenament, Muhar nu s-a antrenat. Lista e mică pentru UEFA. Ar fi grozav ca băieții să aibă o zi liberă și pentru antrenor ar fi. Am avut 11 meciuri în 29 de zile.”, a spus Dan Petrescu la flash-interviu.

Atacantul Louis Munteanu a marcat primele sale goluri pentru CFR, primul cu un șut din voleu la centrarea lui Beni Nkololo (38), iar al doilea cu un șut de la 20 de metri la colțul lung (63). Adrian Păun a punctat (52), după o greșeală a lui Dmitro Pospelov.

CFR a avut și o bară, prin Nkololo (16).

Unirea a marcat un gol superb în min. 39, prin Florin Purece, cu un șut de la circa 30 de metri, în vinclu, anulat însă de VAR pentru o poziție de ofsaid.

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Andrei Constantinescu (București), Ionel Valentin Dumitru (Gherghița/Prahova); al patrulea oficial: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)

Arbitru video: Marian Barbu (Făgăraș); Arbitru asistent video: Stelian Slabu (Brașov)

Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Marin Barbu (Bixad/Satu Mare) - LPF.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel