Superliga Romaniei Dan Petrescu îi fură variantele lui Gigi Becali. Ce jucători urmează să semneze cu CFR Cluj
Data actualizării:
Data publicării:
Echipele din Superliga României luptă pentru cooptarea celor mai buni jucători pentru stagiunea 2024/2025, astfel că este inevitabil ca unele cluburi de fotbal să nu aibă variante comune.

Becali a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten, dar patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a solicitat un milion de euro pentru această mutare: „Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.”

În urma discuției dintre cei doi, Mititelu a considerat oferta ca fiind una rușinoasă, luând decizia să nu mai întreprindă nicio afacere cu Gigi Becali. 

Neluțu Varga: „Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi”

După ce patronii celor două formații nu au ajuns la o înțelegere, se pare că „al treilea câștigă”: Neluțu Varga a declarat că CFR Cluj dorește să îi transfere pe ambii jucători ai oltenilor, luând în calcul mai întâi un împrumut.

Formația din Gruia se află într-un proces avansat de negociere pentru transferul jucătorilor Juan Bauza și William Baeten de la FC U Craiova: „Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an.

Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet. Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu.

Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.”, a spus patronul clubului CFR Cluj, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel