Superliga Romaniei Dan Petrescu nu îşi iartă jucătorii după dezastrul cu Pafos. Avertisment înainte de meciul cu Farul: "Sunt supărat pe toată lumea. Sper să nu fie 5-1"
Data publicării:
Dan Petrescu nu a trecut peste înfrângerea dureroasă din playoff-ul Conference League, 3-0 cu Pafos, şi şi-a avertizat jucătorii să nu facă un meci slab la Ovidiu, cu Farul. Acesta a adus aminte şi de eşecul ardelenilor din sezonul trecut de la malul mării, când au pierdut cu 5-1. 

”La Constanța mereu au fost meciuri foarte grele, intense, cu agresivitate, o echipă foarte bună, acum și-au revenit, au început mai greu, Hagi a găsit formula de start, în ultimele patru meciuri, aceeași echipă, știm ce ne așteaptă.

Din păcate pentru noi, suntem după un meci pierdut, moralul nu este așa de bun, drum lung, am ajuns pe la 5 dimineață, dar trebuie să ne batem, indiferent cu cine jucăm. Trebuie să scoatem maximum din acest meci, știm că va fi greu, dar dacă jucăm ca o echipă avem și noi șansa noastră.

Eu sunt supărat pe toată lumea, nu aveam voie să facem un așa meci, să facem atât de multe greșeli individuale. Primele două goluri le-am dat cadou și a fost foarte greu după aceea. Ce pot să fac, așa sunt eu, nu-mi va trece mult timp această supărare. Sper să fie și ei supărați, dacă nu sunt supărați înseamnă că nu sunt fotbaliști.

Sper să nu fie 5-1. Atunci nu am fost aici, dar am văzut meciul. Nu a fost cel mai bun, dar Farul, acasă, poate să bată cu 5-1 pe oricine, asta e clar”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Gică Hagi vrea victoria cu CFR Cluj 

Farul Constanţa şi CFR Cluj se înfruntă în etapa a VIII-a a Ligii 1, la doar câteva zile după ce clujenii au fost eliminaţi din Conference League de Pafos. Deşi prieteni în afara terenului, Gică Hagi vrea să îi administreze o nouă înfrângere lui Dan Petrescu. 

”Este un meci acasă împotriva unui adversar foarte bun. Gândurile noastre sunt pentru a munci, a lupta, a face fotbalul nostru pentru a lua cele 3 puncte. Știu că va fi foarte greu, mai ales că adversarul e supărat după tot ce s-a întâmplat la ultimul meci.

Noi ne gândim la cele 3 puncte de care avem nevoie și să încercăm să le luăm. Trebuie să atacăm foarte bine și să ne apărăm foarte bine, practic când joci cu CFR și cu Dan Petrescu, clar trebuie să faci ambele faze foarte bine. Echipă periculoasă, foarte bună, care are jucători valoroși. La noi nu e nimic nou, Cojocaru și Larie sunt accidentați, restul sunt ok.

Nu cred că va conta absența lui Dan Petrescu de pe bancă, are un staff foarte bun și știe să comunice cu ei. De multe ori nu a stat pe bancă și lucrurile au mers foarte bine. E clar că el dacă stă pe bancă mai aduce anumite lucruri ale lui, dar…

E clar că antrenându-ne împreună lucrurile merg mai bine, s-a și văzut, dar drumul e lung, campionatul abia a început. Trebuie să creștem și să ne omogenizăm cu fiecare perioadă. Denis Alibec a venit mai târziu, dar e din ce în ce mai bine. În momentul de față nu știu dacă o să înceapă sau o să intre, dar arată mai bine antrenându-se cu noi în fiecare zi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel