Superliga Romaniei Dan Petrescu revine pe banca CFR Cluj. Când ar putea acesta să antreneze în Superligă
Data publicării:
După ce și-a dat demisia de la formația sud-coreeană Jeonbuk, Dan Petrescu întreprinde discuții importante cu Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj. După despărțirea de Mutu, clubul clujean este în cautarea unui antenor.

S-au aliniat astrele pentru Dan Petrescu

După înfrângerea umilitoare pe care au primit-o de la Corvinul Hunedoara în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-4, CFR Cluj și-a revenit rapid, înregistrând, în meciul următor din campionat, împotriva Rapid București, un scor aproape asemănător: 4-1, fără un antrenor oficial pe bancă.

Cu toate acestea, patronul Ioan Varga a întreprins toate acțiunile necesare aducerii lui Dan Petrescu în Superligă, pentru a reveni pe banca echipei unde a înregistrat numeroase succese ca antrenor. Se pare că „Bursucul” va reveni din Coreea de Sud și va începe antrenamentele, alături de clujeni, conform gsp.ro 

Următorul meci al ardelenilor se va disputa pe teren propriu, împotriva liderului din clasament, FCSB.

Dan Petrescu a demisionat, nu a fost demis 

Dan Petrescu a demisionat de la Jeonbuk Hyundai Motors după ce a înregistrat o serie de opt meciuri fără victorie în toate competițiile sezonului. Acesta a părăsit echipa sud-coreeană, clasată pe ultimul loc în campionatul Coreei de Sud, cu 3 puncte după primele cinci etape.

Antrenorul român a spus că se desparte de echipa din Coreea de Sud într-un mod amiabil, susținând că va rămâne un fan al echipei, indiferent de circumstanțele în care părăsește clubul:

„A fost o perioadă extraordinară alături de cei mai buni jucători și fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi prețui experiența, timpul și dragostea pentru echipă și voi continua să o susțin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în țara mea natală. Vă mulțumesc din nou”, a declarat Dan Petrescu, conform sud-coreenilor.

Cu toate că echipa se află pe ultimul loc în campionatul sud-coreean, oficialii clubului au dezvăluit că despărțirea s-a produs la inițiativa antrenorului român, acesta nefiind demis de către ei: „Antrenorul Petrescu și-a dat voluntar demisia. Și-a asumat complet responsabilitatea pentru evoluțiile slabe ale echipei și și-a exprimat intenția de a elibera funcția, în scopul unei dezvoltări mai bune pentru Jeonbuk, iar clubul a decis să îi respecte dorința”, a transmis clubul sud-coreean, potrivit Sedaily, citat de DigiSport.

CFR Cluj a câștigat patru titluri de campioană a României cu Dan Petrescu pe banca de antrenor. Acesta a părăsit clubul vara trecută, pentru a antrena în țara asiatică.

Următorul meci pentru CFR Cluj este programat pe 14 aprilie, la ora 21:00, în Gruia, unde vor întâlni echipa FCSB. Clujenii au urcat pe poziția secundă în play-off, la 10 puncte în spatele liderului.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel