Superliga Romaniei Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar mai bine în vară. Avertismentul lui Dumitru Dragomir. "Nu e nevoie tot de bici acum. Cu Petrescu nu prind locul 2"
Data publicării:
Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e de părere că Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, ar da o mare lovitură dacă l-ar convinge pe Dan Petrescu să preia echipa, însă spune că e mai bine ca această mutare să aibă loc la finalul sezonului, nu acum. 

"Face un lucru bun Neluţu Varga dacă îl ia pe Dan Petrescu. (n.r. poate lua campionatul ăsta?) Nici Biden dacă vine nu poate. Dacă Dan Petrescu a fost forţat să plece de acolo, ce să facă? El nu pleca singur, că sunt bani mulţi la coreeni. Clujul a dat lovitura. Eu nu i-aş schimba pe ăştia doi de acum, pe Hoban şi pe Dican. Dican a fost fotbalistul meu la Victoria, de o seriozitate deosebită. Pe Hoban îl cunosc bine, e foarte serios. Cu ăştia 2 nu pierde locul 2. 

Cu Dan Petrescu nu ia locul 2. Încă o dată vă spun. CFR Cluj nu are nevoie tot de bici acum", a spus Dumitru Dragomir. 

Fostul preşedinte LPF e de părere că jucătorii lui CFR Cluj au făcut tot posibilul să scape de Adrian Mutu şi a dat drept exemplu prestaţia lor la meciul din Cupa României, cu cei de la Corvinul Hunedoara, pierdul cu 0-4. 

"A avut două biciuşti acolo, Mutu şi preşedintele, Balaj. Plus ce era în jurul lor, Neluţu nemulţumit, atmosferă foarte încărcată. A plecat Mutu, pe care l-au curăţat jucătorii. Să nu ne mai dăm după cireş. Eu m-am întâlnit cu Mutu, a venit pe la mine. Mutu nu mi-a zis asta, dar era foarte supărat. "Nea Mitică, dacă luam bătaie cu 1-0, nu eram supărat, că se întâmplă la fotbal. Dar când au vrut să îşi bată joc de mine...", mi-a zis Mutu. Eu mă uit la un meci şi îmi notez cât aleargă un jucător. Ştiu exact câte sprinturi au făcut, câte alergări. Au fost fotbalişti care nu au alergat nici 3000 metri. 

Tachtsidis nu făcuse 3500 de paşi în timpul meciului ăla. Au vrut să îl cureţe pe Mutu, să ne înţelegem. Mutu nu are nicio vină, el oricum venea pe locul 2, că echipa juca. Dar l-au prins aici şi l-au curăţat. 

Nu se duce nici Dan Petrescu acum. Eu pe Hoban şi Dican i-aş lăsa. Dan nu se duce acum, că dacă dă chix, s-a nenorocit. E băiat deştept, nu e fraier. Aşa, Şumudică dacă se ducea la Rapid acum, nu mai vorbeam cu el niciodată. Îşi distrugea cariera", a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel