Superliga Romaniei Dan Spătaru a plecat de la FCSB şi a semnat cu Arsenal... Tunari
Data publicării:
Fotbalistul Dan Spătaru s-a transferat în liga a treia, la formaţia antrenată de Dan Alexa, Arsenal Tunari. 

”Tunari a adus un fotbalist de la FCSB! Spătaru Dan a semnat cu Arsenal. Tânărul mijlocaș, de 19 ani, este noul transfer al lui Dan Alexa pentru promovare.

Spătaru Dan este unul dintre cei mai talentați fotbalisti români, din generația 2005. Fotbalistul de picior stâng a fost transferat în 2023 de FCSB, însă a avut ghinionul de a se accidenta.

Spătaru a debutat pentru Arsenal în victoria cu CS Păulesti. În trecut a mai evoluat pentru Kids Tâmpa Brașov, FC Brașov, FCSB și Concordia Chiajna. Îi dorim cat mai multe reușite în tricoul nostru!”, a transmis CS Tunari, pe Facebook.

Dan Spătaru are o cotă de piaţă de 50.000 euro, conform transfermarkt. În sezonul 2022-2023, a jucat 22 de meciuri pentru FC Braşov, unde a marcat 4 goluri şi a dat 3 pase decisive. 

Spătaru nu e singurul tânăr care pleacă de la FCSB: Pandele a plecat la FC Voluntari 

”Bun venit, Andrei Pandele!

FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorului Andrei Pandele de la FCSB .

În vârstă de 21 de ani, noul nostru mijlocaș a fost o prezență constantă la loturile de tineret ale echipei naționale a României, bifând convocări la toate grupele de vârstă între U-15 și U-21.

La capitolul trofee, Andrei are în palmares titlul de campion al Superligii, Cupa și Supercupa României, toate alături de FCSB.

În cariera sa, Andrei Pandele a mai evoluat, sub formă de împrumut, la formațiile Metaloglobus București, Unirea Constanța și Gloria Buzău.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul lui FC Voluntari!”, a transmis FC Voluntari, pe Facebook.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel