Superliga Romaniei Dan Şucu, mesaj pentru rivalele la titlu: Sunt multe echipe care privesc de sus Rapidul. S-a dovedit că e o greşeală
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Şucu, finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, a avut un mesaj clar pentru rivalele la titlu din Superligă, după ce giuleştenii au învins FCSB pe Arena Naţională, scor 2-1. 

“Sunt foarte multe echipe, începând cu FCSB, care în continuare privesc de sus Rapidul. Asta cred că s-a întâmplat cu FCSB. Cei care conduc echipa au dat multe declarații de acest gen. Că nu contăm, că nu o să se împiedice de Rapid.

Cred că acum s-a dovedit că e o greșeală ca FCSB, sau alte echipe, să privească de sus, cu aroganță, Rapidul. Rapid e o echipă puternică care poate să se bată de la egal la egal, bai mai mult, să învingă orice formație de la noi.

Cuvântul cheie este aroganța și vreau să-l subliniez. Aroganța poate să pună la pământ echipe, poate să distrugă lucruri care par că merg foarte bine la prima vedere. Dar după aceea, apare aroganța, repet acest cuvânt cheie, care distruge tot ce s-a construit. 

Gândiți-vă că acum câteva etape, FCSB era la mare distanță de celelalte echipe și nu auzeam decât că nu avem adversar, că FCSB va câștiga campionatul, că nu vor fi probleme. Și că noi, ceilalți, nu contăm. Iată că CFR dacă face un egal, nu sunt specialist, dar așa cred, că dacă CFR face un egal, trece pe locul 1.

La jumătatea campionatului regulat, FCSB, ar putea, dintr-o echipă care nu avea adversar și defila, ar putea să termine pe locul 2, ceea ce nu îi face foarte fericiți.

E bine să rămânem modești, e bine să nu fim aroganți, e bine să respectăm celelalte competitoare, iar la Rapid asta este filosofia. Fără agoranță. Indiferent de victorii, fără aroganță.

Și o spun și în contextul acestei victorii. Nu o să mă auziți făcând declarații lipsite de respect față de FCSB sau alt adversar. Nu vreau să mă îmbolnăvesc și eu de acest sindrom al aroganței pentru că acest cuvânt cheie, aroganța, poate să pună la pământ tot ce am construit aici la Rapid.

Noi vom continua să ne vedem de treaba noastră, să rămânem modești, să muncim, să îi respectăm pe ceilalți. Iar cei care nu vor face asta, vă asigur că nu vor avea succes. Poate acesta este unul dintre secretele noastre.

Nu suntem aroganți, muncim, ne vedem de treaba noastră și tratăm cu respect pe toată lumea. Cei care nu ne tratează cu respect plătesc, iar asta s-a văzut la victoria noastră împotriva FCSB-ului", a declarat Dan Şucu, citat de desprerapid.ro


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: dan sucu  fcsb  fotbal  mesaj  rapid bucuresti  rivale  superliga 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel