Superliga Romaniei Dan Șucu se pricepe bine la un sport, dar nu e legat de fotbal
Data publicării:
Acționarul majoritar al clubului de fotbal a fost văzut în parc.

Chiar dacă echipa Rapidului nu cunoaște o perioadă foarte bună, acționarul majoritar al clubului de fotbal își petrece timp de calitate alături de cei dragi. Se pare că Dan Șucu se pricepe foarte bine să joace tenis, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir. Acesta a dezvăluit că l-a văzut pe patronul giuleștenilor pe terenul de tenis, în timp ce se plimba în parc.

Dumitru Dragomir: „Sunt tenismeni buni toți”

„Am vorbit ieri cu Șucu sau alaltăieri, m-am plimbat prin parc și ei jucau tenis. Am glumit mai mult despre tenis, că erau mai mulți prieteni de-ai mei care se jucau, erau vreo patru, cinci.

Dacă îi vezi când joacă ce glume fac, de copii. E o plăcere. Ce glume fac, nu îți mai trebuie nimic. Sunt tenismeni buni toți. Știi ce bine joacă Șucu? Pe onoarea mea dacă te mint!”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

FC Rapid a înregistrat o victorie, șase remize și două înfrângeri în actualul sezon al Superligii, clasându-se pe a 11-a poziție în clasament, cu 9 puncte.

Mesajul lui Marius Șumudică, după eșecul din Giulești: „Îmi cer scuze în fața fanilor, e în totalitate greșeala mea”

Antrenorul giuleștenilor a ținut să își prezinte scuzele față de suporteri, la prima înfrângere de când a preluat echipa, scor 0-2 cu Universitatea Cluj.

„Zece inși au fost plecați la lot, n-am putut să fac cantonamentul. Încă nu putem din punct de vedere fizic. Am întâlnit o echipă bună. Am avut posesia, dar ca la handbal, am dus-o din stânga în dreapta, nu găsim soluții. Pe atac pozițional, nu știm să jucăm. E greu să transform o echipă dintr-una care se apară și joacă pe contraatac într-una care trebuie să domine în Giulești.

Mai are rost să discutăm ce a fost în urmă? Îmi asum, sunt deciziile mele. Am încercat pe final să joc un 4-4-2, dar ne-a lipsit prospețimea, ne-a lipsit luciditatea. Așa nu putem. Să nu dăm o centrare pe Giulești… Așa ceva nu se poate. E de meditat și vom vedea ce vom face. Eu nu pot să accept ceea ce se întâmplă.

La primul gol, avem lovitură liberă, pleacă un jucător, Chipciu, 80 de metri, ne eliminăm unul câte unul și luăm gol. Nu se poate să nu știi să oprești jocul, să nu faci un fault tactic. Asta nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți.

Pe atac pozițional, nu ne-am creat situații. Am început jocul bine, a doua repriză, la fel, opt minute n-au ieșit din careu, dar nu suntem lucizi în deciziile pe care le luăm. Pe Grameni l-am scos pentru că am vrut ceva mai rapid la mijloc. Hromada avea dureri. Am fost nevoit să schimb. Am jucat cu Kait număr 6, ce să fac?!

E clar că avem nevoie de N’Jie și de Boupendza. Avem nevoie de amândoi. E greu să transformi o echipă care e obișnuită să se apere într-una care domină jocul. E foarte greu. 

Îmi cer scuze în fața fanilor, e în totalitate greșeala mea. Trebuie să-i facem fericiți pe fani, nu se poate să arătăm așa. Nu se poate să nu fii agresiv, să nu faci o alunecare, nu se poate. Meciul se câștigă cu sacrificii. În Giulești, trebuie să dai dovadă de sacrificiu. Așa, să intri doar să mai bifezi un meci în campionat, eu nu accept așa ceva”, a declarat Marius Șumudică, după meciul cu „U” Cluj.

Scorul a fost deschis de jucătorul clujenilor, Hildeberto Pereira, în minutul 30. Dan Nistor a consolidat avantajul elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău, reușind să înscrie al doilea gol al meciului din lovitură de pedeapsă, în minutul 60.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel